تولید۲۰هزار تن میوه هسته دار در کهگیلویه و بویراحمد

-سرپرست امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمدگفت: ۲۰ هزار تن انواع میوه هسته دار تابستانی شامل زردآلو، گیلاس، شلیل،هلو و آلبالو در این استان تولید و در حال برداشت است.
تصویر تولید۲۰هزار تن میوه هسته دار در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش سایت خبری پرسون از کهگیلویه و بویراحمد، اکبر محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: این میزان محصول از حدود یکهزار و۶۹۹ هکتار سطح باغ‌های بارور میوه‌های هسته دار تابستانی کهگیلویه و بویراحمد برداشت می‌شود.

وی بیان کرد: محصول هلو با یکهزار و۱۴۷،آلو ۲۱۶و زردآلو با ۱۸۳ تن تولید دارای بیشترین تولید در سطح میوه های هسته دار استان هستند.

سرپرست امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه استان ۵۱۱ هکتار باغستان میوه های هسته دار تابستانی غیربارور دارد، ابراز امیدواری کرد: در سال های آینده میزان تولید این محصولات افزایش یابد.

محمدی اظهار داشت: بخش عمده‌ای از میوه‌های هسته دار تولید شده استان در شهرستان‌های بویراحمد و دنا برداشت می‌شود.

وی عنوان کرد: میوه‌های برداشت شده تابستانی در کهگیلویه و بویراحمد به مصرف داخل استانی و استان‌های مجاور می‌رسد.

سرپرست امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به سوالی درباره میزان تاثیر خشکسالی بر تولید میوه های هسته دار تابستانی استان تاکید کرد: با توجه به قرار داشتن باغ ها در مناطق سردسیری میزان برداشت نسبت به پارسال تغییر چندانی نداشته است.

محمدی گفت: سالیانه ۲۷۰ تا ۲۸۰ هزار تن انواع میوه شامل، سیب، مرکبات، میوه‌های تابستانه و سایر میوه‌ها در باغستان‌های کهگیلویه و بویراحمد تولید شود.

بیش از ۴۰ هکتار باغ در این استان وجود دارد.

سالیانه ۹۷۲ هزار تن محصول کشاورزی در استان ۷۲۶ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمدتولید و روانه بازارهای مصرف می‌شود.

منبع:ایرنا

310071

سازمان آگهی های پرسون