به گزارش سایت خبری پرسون، محمدعلی محسنی بندپی با اعلام این خبر اظهار کرد: جمعیت سالمندان تا سال ۱۴۳۰ سه برابر خواهد شد. یعنی در سه دهه آینده ۳۰ درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می دهند، لذا لازم است برنامه ریزی دقیقی وجود داشته باشد.
وی توضیح داد: در کشورهای توسعه یافته بین ۸۰ تا ۱۲۰ سال فرصت وجود داشت تا برای دو برابر شدن جمعیت سالمندانشان برنامه ریزی کنند اما ما تنها ۳۰ سال برای برنامه ریزی جهت سه برابر شدن جمعیت سالمندان کشور زمان داریم. اگر امروز دنیا توانسته پدیده سالمندی را به یک فرصت تبدیل کند به دلیل برنامه ریزی دقیق بوده، ما باید بتوانیم با برنامه ریزی گام های درستی را برداریم.
رئیس فراکسیون سلامت سالمندان با اشاره به سند ملی سالمندان کشور اظهار کرد: تاکنون گام های خوبی جهت اجرای این سند برداشته نشده است، ما در فراکسیون به بررسی راهکارهای اجرایی شدن این سند و موانع آن می پردازیم و قطعا این موارد در برنامه هفتم توسعه هم گنجانده خواهد شد تا کم کاری ها مشخص شده و موانع را برداریم.
محسنی بندپی با اشاره به حضور نمایندگانی از بیمه سلامت، ارتش، سازمان بهزیستی، وزارت بهداشت و مرکز پژوهش ها در جلسه این فراکسیون گفت: فراکسیون سلامت پیگیری های لازم را انجام می دهد تا دستگاه های اجرایی در راستای اهداف شش گانه سند ملی سالمندان گام بردارند که این اهداف شامل ارتقای سطح فرهنگی جامعه درباره پدیده سالمندی، توانمندسازی سالمندان، حفظ و ارتقای سلامت جسمی، روانی اجتماعی و معنوی سالمندان، تقویت حمایتی اجتماعی برای ارتقای سرمایه اجتماعی و توسعه زیرساخت ها و تامین منابع مالی پایدار برای نظام حمایتی از سالمندان است.