کمتر از ۲ روز مانده به آغاز برگزاری؛

آخرین جزئیات جشنواره جهانی فیلم فجر از زبان دبیر

دبیر سی‌و هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر آخرین جزئیات این رویداد سینمایی را در کمتر از ۲ روز مانده به آغاز برگزاری آن تشریح کرد.
تصویر آخرین جزئیات جشنواره جهانی فیلم فجر از زبان دبیر

به گزارش سایت خبری پرسون، دومین نشست خبری محمدمهدی عسگرپور دبیر سی‌و هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر صبح امروز دوشنبه سوم خرداد به صورت مجازی در پردیس چارسو؛ محل برگزاری این رویداد سینمایی برگزار شد.

عسگرپور در ابتدای این نشست با اشاره به آزادسازی خرمشهر و گرامی داشت این روز به ارائه توضیحاتی درباره شرایط برگزاری جشنواره پرداخت و پس از آن گزارشی از ترکیب فیلم‌های حاضر در بخش‌های مختلف ارائه کرد.

وی افزود: دوستان ما تلاش زیادی برای فراهم آوردن شرایط برگزاری جشنواره کردند که اگر تعداد حاضر در این رویداد را معرفی کنم، همه متوجه خواهند شد تلاش زیادی با کمترین امکانات صورت گرفته است، واقعیت این است که امکانات ما زیاد نبوده است.

دبیر سی‌و هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، ادامه داد: همان‌طور که قبلاً هم اعلام شده بود، بخش‌های رقابتی این دوره در قالب دو بخش اصلی سینمای سعادت و جلوه‌گاه شرق برگزار می‌شود.

وی گفت: در بخش سینمای سعادت، فیلم‌های «حافظ برادر» از ترکیه، «کوهستان جادویی» از هلند، «گذار» از ژاپن، «اگر باد بایستد» از ارمنستان، «عوامل انسانی» از آلمان، «هلن» از فنلاند، «نور طبیعی» از مجارستان، «ما اینجاییم ما نزدیکیم» از اوکراین، «معجزه» از کره جنوبی، «بن‌بست» از اسلوونی، «جزیره دروغ» از اسپانیا، «بهداشت اجتماعی» از کانادا و سه فیلم از ایران، شامل «میجر»، «شهربانو» و «گیسوم» به رقابت می‌پردازند.

عسگرپور در ادامه افزود: در بخش جلوه‌گاه شرق هم فیلم‌های «۲۰۰ متر» از اردن، «سگ‌ها دیشب نخوابیدند» از افغانستان، «انیما» از چین، «در سایه» از ترکیه، «در کنار دریا» از ژاپن، «به زیر آسمان و زمین» از فرانسه، «من به آتش نمی‌زنم» از کره جنوبی، «جاده‌ای به بهشت» از قرقیزستان، «سلما» از عمان و سه فیلم ایرانی «سیارک»، «صحنه‌زنی» و «افسانه بناسان، غول چراغ جادو» رقابت می‌کنند.

🔸دبیر سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر درباره سهم آثار مستند در جشنواره امسال هم توضیح داد: در بخش مستند زیره ذره‌بین که همواره قابل توجه مستندسازان بوده است، سعی شده مستندهای خوبی جمع شود. «شهر فلینی» از ایتالیا، «استعداد» از ایتالیا، «حقایقی درباره زندگی شیرین» از ایتالیا، «واپسین و نخستین انسان‌ها» از ایسلند، «خطای کوچک در ماتریس» از آمریکا، «شنا تا به آنجا که آبی می‌شود دریا» از چین، «شهامت» از آلمان و سه مستند ایرانی «روزگار بلور»، «ایساتیس» و «زمزمه‌های گمشده در دوردست» در این بخش حضور دارند.

عسگرپور ادامه داد: در بخش شاخه‌هایی زیتون هم فیلم‌های «۲۰۰ متر» از اردن، «دیوار صوتی» از لبنان، «سلما» از عمان، «جاده آسمان» از سوریه و «به زیر آسمان و زمین» از فرانسه در کنار سه فیلم ایرانی «فرزندان شب»، «هجده هزارپا» و «برادرم نادعلی» به نمایش درمی‌آید.

وی با اشاره به بخش مرور سینمای دانمارک در این دوره از جشنواره از نمایش ۶ فیلم مطرح از سینمای دانمارک در این بخش خبر داد. «ارنا در جنگ» ساخته هنریک روبن گینز، «گاتربی» ساخته اولریش تامسن، «سواران عدالت» ساخته آن درس توماس ینسن، «شرطه» ساخته فردریک لوییس وید و آن درس الهولم، «آخر الزمان» ساخته یوناس کاروپ یورت و «عمو» ساخته فرل پیترسن از جمله آثاری هستند که در این بخش به نمایش درمی‌آیند.

🔸دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر در ادامه گفت: در بخش جشنواره جشنواره‌ها تلاش شد برجسته ترین فیلم‌ها که در جشنواره‌های معتبر دنیا مطرح شده بودند و سینمادوستان احتمالأ اسم آن‌ها را شنیده‌اند، به نمایش دربیایند. «دختر آبی»، «بوتاکس» و «دشت خاموش» سه فیلم ایرانی این بخش هستند و فیلم‌های «تعادل» از ژاپن، «خاطرات محاصره» از روسیه، «ارنا در جنگ» از دانمارک، «هراس» از بلغارستان، «گزارش نهایی» از مجارستان، «خوراک عزا» از ترکیه، «هرگز گریه نمی‌کنم» از لهستان، «کم پیدایی» از فرانسه، «صدسال به این سال‌ها» از آلمان، «آقای باخمن و کلاس درس او» از آلمان، «یک جای معمولی» از انگلیس، «بر فراز دریا» از چین، «پدر ما» از ایتالیا، «پس از مرگ» از مجارستان، «احساسات» از روسیه، «سوپرنوا» از لهستان و «گودال» از لیتوانی در این بخش به نمایش درمی‌آیند.

290426