به گزارش سایت خبری پرسون، طرح سورتینگ و سردخانه دو مداره جعفر اصولی، در زمینی به مساحت 1.5 هکتار احداث و با سرمایه گذاری 76 میلیارد و پانصد میلیون ریالی در سال 1399شروع به کارکرده که 60 میلیارد ریال آن از محل اعتبارات اشتغال پایدار بانک کشاورزی تامین شده است.
جعفر اصولی مجری طرح سورتینگ و سردخانه میوه، صیفی جات و مواد پروتئینی در استان البرز می گوید: این طرح با حجم تولید 10 هزار تن در بخش بسته بندی و 5000 تن در بخش سردخانه، قابلیت آن را دارد که محصولات میوه، صیفی جات و گوشتی مورد نیاز استان را نیز ذخیره سازی کند .
براساس این گزارش ،احداث این طرح باعث اشتغال 40نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شده است .