آیا واقعا رستوران‌ها و تالار‌ها بیشترین محل شیوع کرونا در چند ماه گذشته هستند؟

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: رستوران‌ها و تالار‌ها بیش‌ترین محل شیوع کرونا در چند ماه گذشته بوده‌اند.
تصویر آیا واقعا رستوران‌ها و تالار‌ها بیشترین محل شیوع کرونا در چند ماه گذشته هستند؟

به گزارش سایت خبری پرسون، درستی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: در شرایط کنونی غیر از رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و جدی بودن در این مورد سلاح دیگری نداریم.

او گفت: باید بررسی کنیم که از کجا‌ها آسیب بیشتری دیده ایم و کجا‌ها کرونا شیوع بیشتری داشته است؛ با توجه به عدم رعایت ضوابط بهداشتی در اغلب رستوران‌ها توسط مشتریان، توصیه می‌کنیم یا به رستوران مراجعه نکنند و یا صرفا برای تهیه و خرید غذا مراجعه کنند.

او گفت: رستوران‌ها و غذاخوری‌ها باید به صورت بیرون‌بر فعال باشند؛ فعالیت تالار‌ها هم در چنین شرایطی مجاز نیست.

درستی با بیان اینکه سیستم حمل و نقل عمومی نیز یکی دیگر از محل‌هایی است که اغلب مردم در آنجا به کرونا مبتلا شده‌اند، گفت: متولیان امر باید نظارت کنند تا از ۵۰ تا ۶۰ درصد ظرفیت این وسیله‌ها به منظور فراهم بودن امکان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی استفاده شود.

او افزود: صاحبان صنوف مختلف و کسب و کار‌هایی که در شرایط کرونایی برقرار هستند، باید ضمن رعایت دستورالعمل‌ها، شرایط لازم را برای رعایت ضوابط بهداشتی فراهم کنند.

او بر ضرورت خودداری از برگزاری دورهمی‌های خانوادگی و رفت و آمد‌ها تاکید کرد و گفت: تعداد زیادی از هموطنانمان را به دلیل همین رفت و آمد‌ها از دست دادیم؛ مراسم عروسی و عزا باید در زمان محدود و با افراد محدود برگزار شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: باید هر جا که می‌رویم از ماسک استفاده کرده و فاصله اجتماعی را رعایت کنیم؛ ادارات نیز باید ضمن تاکید بر ضرورت رعایت توصیه‌های بهداشتی توسط کارکنان فقط به افرادی که دستورالعمل‌ها را رعایت می‌کنند، ارائه خدمات کنند.

280614

سازمان آگهی های پرسون