به گزارش سایت خبری پرسون از آذربایجانغربی، منصور جلایر اظهار داشت: در نشستی که با حضور اعضاء کمیته علائم اداره کل استاندارد برگزار شد، صلاحیت شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجانغربی مورد بررسی قرار گرفت و این شرکت موفق به اخذ پروانه نشان حلال استاندارد گردید.
وی افزود: پروانه صادر شده برای 2 فرآورده شیر فرادما UHT(استریلیزه) با ویژگی شیر فرادما پرچرب، کم چرب و نیم چرب و شیر پاستوریزه با ویژگی شیر کم چرب، شیر پاستوریزه با ویژگی شیر پر چرب می باشد.
مدیرکل استاندارد آذربایجانغربی تصریح کرد: با توجه به گردش مالی قابل توجه ارزی بازارهای کشورهای اسلامی در دنیا و اهمیت حضور تولید کنندگان کشورمان در این بازارها در راستای توسعه اقتصادی دریافت پروانه کاربرد نشان استاندارد حلال سهم بسزایی در صادرات فرآورده های غذایی به کشورهای مسلمان و مسلمانان در سایر کشورها دارد.
شایان ذکر است، به استناد تبصره 2 ماده هفت قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران تنها مرجع رسمی اعطای نشان حلال در کشور است.
انتهای پیام/