معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد؛

اکسیژن؛ مهمترین کمبود در بیمارستان های یزد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد مهمترین کمبود یزد را تامین اکسیژن دانست و اظهار داشت: تقریبا تمامی بیماران کرونایی چندین برابر بیماران عادی به اکسیژن نیاز دارند. ظرفیت اکسیژن ساز بیمارستان های ما معمولی بوده لذا دستگاه های قبلی پاسخگوی این حجم از بیمار با استفاده بالا از اکسیژن نیستند.

یزد_ سایت خبری پرسون؛ معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در جلسه ستاد مردمی امدادگران و حافظان سلامت اظهار داشت: موج سوم کرونا غافلگیرانه استان یزد را درنوردید و هنوز نیز ادامه دارد.

محمدرضا وفائی نسب، اظهار داشت: رفتار این ویروس شناخته شده نیست. مواردی مشاهده شده که حتی جوانان بدون بیماری زمینه ای نیز مبتلا شده و درگذشته اند و در مقابل افراد مسن با چندین بیماری زمینه ای بهبود یافته اند.

وی با اشاره به ابتلای خانوادگی به کرونا در یزد گفت: به نظر می رسد موج سوم بیشتر در خانواده ها اتفاق افتاده، گویا خانواده ها مدتی رفت و آمد نداشته و اکنون دلتنگ شده و رفت و آمد را از سر گرفته اند.

این مقام مسئول اعلام کرد: در 24 ساعت گذشته 165 بیمار جدید در بیمارستان های استان یزد بستری شدند؛ بستری بیماران امکانات نیاز دارد؛ هر بیمار کرونایی که در بیمارستان بستری می شود ۱۵ برابر بیمار عادی نیاز به اکسیژن دارد.

وی اضافه کرد: تا قبل از این، بیشترین تعداد بیمار ما در روز اول فروردین به ۵۰۱ نفر می رسید اما هم اکنون قریب به ۹۰۰ بیمار در بیمارستان های ما بستری هستند.

وفائی نسب مهمترین کمبود یزد را تامین اکسیژن معرفی کرد و اظهار داشت: تنها 10 درصد بیماران عادی به اکسیژن نیاز پیدا می کنند اما تقریبا تمامی بیماران کرونایی چندین برابر بیماران عادی به اکسیژن نیاز دارند. ظرفیت اکسیژن ساز بیمارستان های ما معمولی بوده لذا دستگاه های قبلی پاسخگوی این حجم از بیمار با استفاده بالا از اکسیژن نیستند.

وی اضافه کرد: با این شرایط مجبور هستیم دستگاه اکسیژن ساز تهیه کنیم. در همین راستا ۳ دستگاه قرارداد بسته شده که تا آخر هفته تحویل داده می شود. حواله یک دستگاه نیز با پیگیری بسیج اصناف و سردار فلاح زاده برای بیمارستان ابرکوه صادر شده است. اما حداقل ۷ دستگاه اکسیژن ساز دیگر نیاز داریم که از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تا ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان قیمت دارند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه شهید صدوقی یزد گفت: نمیتوانیم خیلی روی بیمارستان صحرایی و نقاهتگاه حساب کنیم ولی این مساله نیز پیش بینی شده اما در صورت استفاده از این اماکن نیز باید تامین اکسیژن آن ها مدنظر قرار گیرد.

انتهای پیام/

حیران_ استان یزد

209348

سازمان آگهی های پرسون