به گزارش سایت خبری پرسون، کیوی که به انگور چینی نیز معروف است میوهای تخم مرغی شکل با پوستی قهوهای رنگ و شبیه به موکت میباشد که از خواص بسیار زیادی برخوردار میباشد.
بسیاری از افراد میوه کیوی را بسیار دوست داشته و از گوشت سبز و سفید رنگ آن لذت میبرند، اما پوست آن را غیر قابل خوردن میدانند.
ما در اینجا قصد داریم تا دو تا از مهمترین مزایای خوردن پوست کیوی را به شما بگوییم تا از این پس به جای دور ریختن پوست کیوی آن را مصرف کنید و از مزایای آن برخوردار شوید.
۱. پوست کیوی حاوی میزان بسیار زیادی از مواد مغذی از جمله فیبر، فولات و ویتامین E میباشد.
۲. بیشتر آنتی اکسیدانهای این میوه در پوست آن قرار دارند.
البته باید توجه داشته باشید که پوست کیوی و خود آن هر دو میتوانند حساسیت غذایی ایجاد کنند و در صورت داشتن حساسیت از خوردن آنها اجتناب کنید.