پرسون همدان:

رئیس هیئت کبدی شهر همدان انتصاب شد

رئیس هیئت کبدی استان همدان در آیین معارفه سرپرست هیئت کبدی شهرستان همدان گفت: ساختار مستقل هیئت شهرستان همدان از هیئت استان موجب رشد کبدی در همدان می‌شود و بررسی موانع رشد این رشته ورزشی را دقیق تر می‌نماید.

به گزارش سایت خبری پرسون؛ سید مصطفی موسوی تشکیل اداره ورزش و جوانان شهرستان همدان را بسیار مفید ارزیابی کرد و گفت: خوشبختانه طی سال های اخیر با تشکیل اداره ورزش و جوانان شهرستان شاهد فعالیت های خوب هیئت های ورزشی و باشگاه ها در همدان هستیم و رشته کبدی نیز با تمام توان برنامه های خود را در شهرستان همدان نیز عملیاتی خواهد کرد.

موسوی وجود زیرساخت های مناسب ورزشی در همدان را فرصتی مناسب برای معرفی و توسعه کبدی دانست و عنوان کرد: تعداد بالای سالن های ورزشی و فضاهای عمومی در شهرستان همدان نوید بخش آینده خوب رشته کبدی در این شهرستان است، باید برنامه مناسبی درباره استفاده از آنها تدوین و اجرایی شود.

وی همگانی شدن ورزش کبدی را از اهداف هیئت استان برشمرد و افزود: تا زمانی که رشته کبدی در بخش همگانی فعالیت نداشته باشد در بخش قهرمانی توفیقی نخواهیم داشت و وجود زیرساخت های شهری همدان میتواند معرفی کبدی را تسهیل کند.

موسوی توجه به ورزش بانوان را بسیار مهم خواند و با اشاره به اهمیت پرداختن ویژه به این بخش تصریح کرد: خوشبختانه شهرستان همدان در بخش بانوان فعالیت هایی را داشته و با انتخاب رئیس بانو برای شهرستان این حوزه بیش از پیش مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد از رئیس جدید هیئت کبدی شهرستان انتظار داریم در بخش همگانی و قهرمانی و حوزه های آقایان و بانوان برنامه ریزی مشخصی داشته باشد.

رئیس هیئت کبدی استان استفاده از ظرفیت فکری و اجرایی پیشکسوتان و ورزشکاران، مربیان و داوران کبدی را بسیار راه‌گشا خواند و عنوان کرد: همدان از جهت پتانسیل های منابع انسانی ظرفیت خوبی دارد، لازم است از آنها در جهت توسعه متوازن کبدی شهرستان استفاده شود.

موسوی، وجود ساختار مناسب و برنامه مدون را دو رکن اصلی هیئت استان برشمرد و خاطرنشان کرد: برنامه استان با برش های سالیانه در شهرستان ها اجرا میشوند.

در پایان خانم نفیسه آقامحمدی به عنوان سرپرست هیئت کبدی شهرستان همدان معرفی شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

206283

سازمان آگهی های پُرسون