ادعای وجود مواد هسته‌ای در کوه کلنگ رد شد

بخشایش اردستانی درباره ادعای نگهداری مواد هسته‌ای در کوه کلنگ نیز گفت:«مواد اصلی در آنجا نیست، در کوه کلنگ چیزی وجود ندارد.»
تصویر ادعای وجود مواد هسته‌ای در کوه کلنگ رد شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، احمد بخشایش اردستانی عضو کمیسیون امنیت ملی در پاسخ به پرسشی درباره جزئیات داخل کوه «کلنگ» اظهار کرد: «به جزئیات داخل این مجموعه نمی‌توان پرداخت، چون ما از آن اطلاع دقیقی نداریم. آنچه گفته می‌شود این است که این مجموعه در عمق حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ متری زیر کوه قرار دارد.»

بخشایش اردستانی درباره ادعای نگهداری مواد هسته‌ای در کوه کلنگ نیز گفت: «مواد اصلی در آنجا نیست....در کوه کلنگ چیزی وجود ندارد.»

این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به اظهارات علی‌اکبر صالحی افزود: «آقای دکتر صالحی یک‌بار به اشتباه جمله‌ای مطرح کرد و گفت حالا که فردو را زدند، ما تأسیساتی را که روی دشت داشتیم به زیر زمین منتقل می‌کنیم و از جمله به کوه کلنگ گزلا اشاره کرد. اما این به معنای وجود تأسیسات یا مواد خاص در آن محل نبود.»

منبع: خبرآنلاین

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1502454

سازمان آگهی های پُرسون