سرپرست هیئت دوومیدانی رامسر در حاشیه رقابت دوی ۸۰۰ متر دانش‌آموزان پسر رامسر مطرح کرد:

قهرمانان آینده دوومیدانی را از دل رقابت‌های دانش‌آموزی شناسایی می‌کنیم

سرپرست هیئت دوومیدانی رامسر با اشاره به برگزاری مسابقه دوی ۸۰۰ متر دانش‌آموزان پسر به مناسبت ۱۳ آبان، گفت: مدارس نخستین بستر شناسایی استعدادهای ورزشی هستند و باید با برگزاری رقابت‌های دانش‌آموزی، زمینه پرورش نسل آینده قهرمانان دوومیدانی را فراهم کنیم.
تصویر قهرمانان آینده دوومیدانی را از دل رقابت‌های دانش‌آموزی شناسایی می‌کنیم

به گزارش سایت خبری پُرسون، مسابقه دوی نیمه‌استقامت ۸۰۰ متر ویژه دانش‌آموزان پسر دوره متوسطه اول، به مناسبت ۱۳ آبان، روز دانش‌آموز و با یادبود شهدای دانش‌آموز شجره طیبه میناب، در مجموعه ورزشی شهید چمران رامسر برگزار شد.

این رقابت به ابتکار هیئت دوومیدانی رامسر و با همکاری ادارات آموزش‌وپرورش و ورزش و جوانان شهرستان و همراهی مدیریت و کارکنان مجموعه ورزشی شهید چمران برگزار شد.

امام جمعه رامسر، مدیر آموزش‌وپرورش، رئیس اداره ورزش و جوانان و جانشین سپاه شهرستان، مدیران مدارس و جمعی از فرهنگیان و فعالان ورزش دانش‌آموزی در این برنامه حضور داشتند.

عباس احمدی ماچیانی، سرپرست هیئت دوومیدانی رامسر، با تأکید بر نقش مدارس در شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی گفت: مدرسه نخستین بستر شناسایی استعداد‌ها و پرورش توانمندی‌های جسمی و ذهنی نسل آینده است و توسعه ورزش قهرمانی باید از محیط‌های آموزشی آغاز شود.

وی افزود: مسابقات دانش‌آموزی علاوه بر ایجاد نشاط و شادابی، زمینه تقویت خودباوری، مسئولیت‌پذیری، انضباط فردی و ترویج سبک زندگی سالم را فراهم می‌کند.

سرپرست هیئت دوومیدانی رامسر، شناسایی استعداد‌های این رشته، فراهم کردن زمینه حضور دانش‌آموزان در تمرینات تخصصی و تقویت ارتباط میان مدارس، آموزش‌وپرورش و هیئت‌های ورزشی را از ضرورت‌های توسعه ورزش پایه دانست.

در پایان این مسابقه، طا‌ها حلاجیان از مدرسه فرید مقام نخست را کسب کرد؛ عرشیا باقری و مانی طاهری‌نژاد از مدرسه مدرسی به ترتیب دوم و سوم شدند و میلاد خلج کجی از همین مدرسه و امیرحسین جمشیدی از مدرسه شهیدان رستگاری نیز در جایگاه‌های چهارم و پنجم قرار گرفتند.

این رقابت با هدف گرامیداشت روز دانش‌آموز، زنده نگه‌داشتن یاد شهدای دانش‌آموز و توجه به جایگاه ورزش در مدارس برگزار شد

منبع: پُرسون

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1502417

سازمان آگهی های پُرسون