رئیس‌جمهور فردا عازم ترکمنستان می‌شود

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، فردا پنجشنبه ۱۶ مهرماه برای شرکت و سخنرانی در دو اجلاس بین‌المللی، از جمله نشست شورای سران کشورهای مستقل مشترک‌المنافع و اجلاس زیست‌محیطی سران کشورهای ساحلی دریای خزر، عازم ترکمنستان می‌شود.
تصویر رئیس‌جمهور فردا عازم ترکمنستان می‌شود

به گزارش سایت خبری پُرسون، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری، فردا (پنج‌شنبه ۱۶ مهر) به منظور شرکت و سخنرانی در نشست شورای سران کشورهای مستقل مشترک المنافع (ics) به عنوان میهمان ویژه و همچنین حضور و سخنرانی در اجلاس زیست محیطی سران کشورهای ساحلی دریای خزر، عازم ترکمنستان می‌شود.

رئیس‌جمهور در حاشیه این دو اجلاس با سران برخی از کشورهای حاضر دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد. همچنین بازدید از نمایشگاه دستاوردهای کشورهای مستقل مشترک المنافع و جمهوری اسلامی ایران از دیگر برنامه‌های سفر پزشکیان به ترکمنستان است.

پیش‌تر دستیار رئیس جمهور روسیه نیز اعلام کرد ولادیمیر پوتین و مسعود پزشکیان در روز جمعه ۱۷ مهر ماه در حاشیه اجلاس سازمان همکاری‌های اقتصادی آسیا با یکدیگر دیدار خواهند کرد.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1470315

سازمان آگهی های پُرسون