هشدار قرمز بحران در اصفهان؛ ۵۲۴ پل در آستانه تخریب و ضرب‌الاجل برای بیمه اجباری اموال

در پی پیش‌بینی بارش‌های زودهنگام و حدّی در اصفهان، مدیریت بحران با اعلام آماده‌باش به ۵۰ دستگاه، نسبت به اصلاح فوری ۵۲۴ پل ناایمن و آغاز صرفه‌جویی اجباری در مصرف گاز هشدار داد.
تصویر هشدار قرمز بحران در اصفهان؛ ۵۲۴ پل در آستانه تخریب و ضرب‌الاجل برای بیمه اجباری اموال

به گزارش سایت خبری پُرسون،از اصفهان؛ منصور شیشه‌فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به تغییرات اقلیمی، نوسانات جوی و تأثیر الگوهای بارشی جدید بر منطقه خاورمیانه اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی وقوع بارش‌های زودهنگام و حدی در دهه سوم مهرماه در مناطق جنوبی، غربی و سطح استان اصفهان، دستورالعمل پیشگیری و کنترل حوادث سیل تدوین و تکالیف ۵۰ دستگاه اجرایی استان برای مقابله با بحران‌های احتمالی ابلاغ شده است.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه ایمن‌سازی مسیر آب‌ها افزود: تاکنون ۲۶ کیلومتر لایروبی، ۱۰ کیلومتر آزادسازی و ۲.۲ کیلومتر ساماندهی در حریم رودخانه‌های استان انجام شده است، اما این میزان کافی نیست و شهرداری‌ها و دهیاری‌ها باید هرچه سریع‌تر اجرای طرح‌های جمع‌آوری و هدایت آب‌های سطحی، پاک‌سازی کانال‌ها و مسیل‌ها و احداث سیل‌بندهای حفاظتی پیرامون شهرها و روستاها را تکمیل کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از شناسایی ۵۲۴ سازه و پل فاقد توان کافی آبگذری در استان خبر داد و تصریح کرد: مشخصات این پل‌ها به اداره‌کل راهداری، دهیاری‌ها، شهرداری‌ها و شهرک‌های صنعتی ابلاغ شده و ضروری است ظرف بازه زمانی تعیین‌شده و پیش از آغاز بارش‌های سنگین، نسبت به اصلاح سازه‌ای و بازگشایی دهانه‌ها اقدام شود تا از وقوع هرگونه آب‌گرفتگی و خسارت به محورهای مواصلاتی جلوگیری به عمل آید.

شیشه‌فروش با تأکید بر ضرورت اجرای طرح‌های آبخیزداری و پخش سیلاب در حوضه‌های بالادست رودخانه‌ها، همکاری صنایع و معادن در تأمین ماشین‌آلات سنگین برای مدیریت بحران شهرستان‌ها را الزامی دانست.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در خصوص جبران خسارات حوادث گفت: پرداخت هرگونه غرامت به بخش‌های آسیب‌دیده، منوط به داشتن پوشش بیمه‌ای است.

وی بیان داشت: سال گذشته صندوق بیمه کشاورزی ۷۰۰ میلیارد تومان خسارت به کشاورزان و باغداران پرداخت کرد و در سال زراعی جدید نیز تمامی فعالان بخش‌های کشاورزی، باغداری، دامداری و گلخانه‌داران باید اموال خود را بیمه کنند. همچنین کلیه دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند نسبت به بیمه اموال منقول و غیرمنقول خود در برابر حوادث غیرمترقبه نظیر سیل، حریق و صاعقه اقدام نمایند.

شیشه فروش با اشاره به لزوم مدیریت ناترازی گاز در فصل سرد سال خاطرنشان کرد: تمامی ادارات و نهادهای دولتی موظف به انجام ممیزی انرژی، تنظیم دمای سامانه‌های گرمایشی روی ۱۸ درجه سانتی‌گراد و کاهش ۲۰ درصدی مصرف گاز نسبت به دوره مشابه هستند و نظارت‌ها بر رعایت الگوی مصرف در اماکن اداری به صورت مستمر و سخت‌گیرانه ادامه خواهد داشت.

منبع: فارس

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1459998

سازمان آگهی های پُرسون