روایت اختصاصی پُرسون از این روزهای صبانور؛ در نمایشگاه همدان درخشید، در فروش قد کشید

دستمریزاد صبانور!

باید گفت کار را خوب در می آورند این صبانوری‌ها! گاهی کارنامه یک مجموعه، پیش از آنکه در سخن مدیرانش روایت شود، خود زبان باز می‌کند و از مسیری می‌گوید که در میدان عمل پیموده شده است؛ این روزها صبانور را می‌توان در چند قاب دید؛ از حضور پررنگ در نمایشگاه تخصصی معدن و صنایع معدنی همدان تا میزبانی از مدیران صمت پنج استان و در نهایت، کارنامه شش‌ماهه کنور که با ثبت فروش ۸ هزار و ۸۶۶ میلیارد تومانی، رشد حدود ۹۷ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ثبت رسانده است؛ اعدادی که نشان می‌دهند مدیری که صبانور را به مدار رشد برده، ثمره این مدیریت را در میدان عمل به نمایش گذاشته و کنور نیز این بار، به زبان عدد از این مسیر رو به رشد سخن گفته است.
تصویر دستمریزاد صبانور!

به گزارش سایت خبری پُرسون، بعضی روزها برای یک مجموعه صنعتی، تنها یک روز کاری نیست؛ روزهایی هستند که حاصل ماه‌ها تلاش، برنامه‌ریزی و حرکت در مسیر تولید، خود را در برابر نگاه‌ها آشکار می‌کند. این روزها برای شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور، از همین جنس است؛ مجموعه‌ای که هم در میدان نمایشگاه معدن همدان حضوری چشمگیر دارد، هم میزبان یک رویداد منطقه‌ای با حضور مدیران صمت پنج استان شده و هم در کارنامه شش‌ماهه خود، عددهایی ثبت کرده که نمی‌توان به سادگی از کنارشان گذشت.

غرفه شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور در نمایشگاه تخصصی معدن و صنایع معدنی همدان و
نمایشگاه تخصصی معدن و صنایع معدنی همدان، از نخستین روز برگزاری، شاهد حضور فعال صبانور بوده است. غرفه این شرکت در روزهای نمایشگاه میزبان مدیران اجرایی، مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت، مدیران ارشد شرکت، متخصصان و فعالان حوزه معدن بوده و به محلی برای گفت‌وگو درباره ظرفیت‌های معدنی استان و افق توسعه صنعت در منطقه تبدیل شده است.

حضور مدیرکل صمت استان همدان، معاون اقتصادی استانداری همدان و مدیرکل امور استان‌های وزارت صمت در غرفه صبانور، فرصتی برای آشنایی نزدیک‌تر با فعالیت‌ها و ظرفیت‌های این شرکت و گفت‌وگو درباره نقش بخش خصوصی در توسعه صنعت و معدن منطقه فراهم کرد.
اما صبانور در این روزها فقط میزبان بازدیدکنندگان نمایشگاه نبود؛ این شرکت در ادامه همین حضور فعال، میزبان همایش منطقه‌ای ادارات صمت استان‌های همدان، کرمانشاه، لرستان، ایلام و خوزستان نیز شد؛ نشستی که با همکاری اداره کل صمت استان همدان در شهر همدان برگزار شد.

همایش منطقه‌ای مدیران صمت با میزبانی شرکت صبانور در همدان با حضور مدیران صمت پنج استان
در این همایش، فغفوری، مدیرکل امور استان‌های وزارت صمت و مدیران کل صمت پنج استان شامل احسان باقرخانی از کرمانشاه، بهمن جعفری از لرستان، رضا محمدرحیمی از ایلام، مهرام روانبخش از خوزستان و مسلم مروجی‌فرد از همدان حضور داشتند و درباره چالش‌های زیرساختی و موانع تولید در منطقه به گفت‌وگو و بررسی پرداختند.

بازنگری در فرآیندهای صدور مجوزها، اصلاح ساختار شهرک‌های صنعتی و رفع نواقص سامانه‌های مرتبط، از جمله محورهای این نشست بود. همچنین موضوعاتی همچون نحوه بازگشت سهم ۱۵ درصدی حقوق دولتی به استان‌ها، رفع موانع واردات ماشین‌آلات معدنی و تسهیل تخصیص ارز و سوخت برای واحدهای تولیدی نیز در زمره موضوعات اولویت‌دار این همایش قرار گرفت.

اینکه یک مجموعه معدنی، در فاصله‌ای کوتاه، هم میزبان مدیران و فعالان صنعت در نمایشگاه باشد و هم میزبان مدیران صمت پنج استان در یک نشست منطقه‌ای، تنها یک اتفاق تشریفاتی نیست؛ می‌توان آن را نشانه‌ای از جایگاهی دانست که صبانور در فضای صنعتی و معدنی منطقه برای خود ایجاد کرده است؛ جایگاهی که حالا از سطح یک بنگاه تولیدی فراتر رفته و به بستری برای گفت‌وگو درباره مسائل و آینده صنعت در منطقه تبدیل شده است.
با این حال، روایت صبانور در همدان تنها در قاب نمایشگاه و نشست‌های مدیریتی خلاصه نمی‌شود. آن سوی این ویترین، اعداد نیز سخن می‌گویند؛ اعدادی که بدون هیاهو، بخشی از کارنامه واقعی یک مجموعه را روایت می‌کنند.

فروش ۶ ماه کنور  شرکت توسعه معونی و صنعتی صبانور
شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور در شش‌ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، ۸ هزار و ۸۶۶ میلیارد و ۲۹۷ میلیون تومان فروش ثبت کرده است؛ رقمی که در مدت مشابه سال گذشته ۴ هزار و ۴۸۹ میلیارد و ۷۲۷ میلیون تومان بود.

مقایسه این دو عدد، از رشد حدود ۹۷ درصدی فروش صبانور در نیمه نخست سال حکایت دارد؛ رشدی که در کنار حضور فعال شرکت در رویدادهای تخصصی و میزبانی نشست منطقه‌ای مدیران صمت، تصویر کامل‌تری از مسیر فعالیت کنور در سال جاری ارائه می‌دهد.

شهریورماه نیز برای صبانور با ادامه این روند همراه بود. فروش شرکت در این ماه به یک هزار و ۵۱۳ میلیارد و ۵۸ میلیون تومان رسید؛ رقمی که نسبت به شهریور سال گذشته، بیش از ۲۰ درصد افزایش داشته است. بخش اصلی این فروش نیز از محل کنسانتره حاصل شده است.

شاید به همین دلیل است که این روزها، وقتی از صبانور سخن می‌گوییم، تنها نباید به یک غرفه نمایشگاهی نگاه کرد. پشت این غرفه، مجموعه‌ای ایستاده که تلاش کرده میان ظرفیت‌های زمین و فرصت‌های صنعت، میان تولید و بازار و میان امروز و فردای معدن، پلی از توسعه بنا کند.

حضور فعال صبانور در نمایشگاه‌های تخصصی نیز در همین چارچوب قابل خواندن است؛ حضوری که فرصتی برای معرفی توانمندی‌ها، توسعه ارتباطات حرفه‌ای، گفت‌وگو با مدیران و سیاست‌گذاران و یافتن مسیرهای تازه همکاری فراهم می‌کند.

از سوی دیگر، کارنامه شش‌ماهه کنور نشان می‌دهد این حضور تنها در ویترین صنعت باقی نمانده است. ثمره مدیریت در صبانور را می‌توان در همین اعداد جست‌وجو کرد؛ جایی که کنور با رشد ۹۷ درصدی فروش، درخشیده است.

در نهایت، شاید بهترین روایت از این روزهای صبانور، همان روایتی باشد که نه از زبان مدیران، بلکه از دل عملکرد بیرون می‌آید؛ مجموعه‌ای که یک روز در نمایشگاه میزبان فعالان معدن است، روز دیگر میزبان مدیران صمت پنج استان و هم‌زمان، در کارنامه مالی خود از رشد نزدیک به دو برابری فروش خبر می‌دهد.

صبانور امروز تنها در قاب نمایشگاه دیده نمی‌شود؛ در جایگاهی ایستاده که دیگران برای گفت‌وگو درباره صنعت و معدن، پای میز آن می‌نشینند. میزبانی از مدیران صمت پنج استان، در کنار حضور فعال در نمایشگاه و ثبت رشد قابل توجه فروش، سه قاب از یک روایت واحدند؛ روایتی از مجموعه‌ای که می‌کوشد سهم خود را در توسعه معدن و صنعت منطقه پررنگ‌تر کند.

نمایشگاه تخصصی معدن و صنایع معدنی همدان تا پایان روز ۱۰ مهرماه ادامه دارد و غرفه صبانور همچنان میزبان مدیران، متخصصان، سرمایه‌گذاران و فعالان این حوزه خواهد بود.

این بار، اعداد به جای مدیران سخن گفته‌اند؛ ۸ هزار و ۸۶۶ میلیارد تومان فروش و رشد حدود ۹۷ درصدی. اما در کنار این اعداد، یک تصویر دیگر نیز شکل گرفته است: صبانور در نمایشگاه درخشیده، میزبان مدیران پنج استان شده و کنور در کارنامه فروش قد کشیده است.

منبع: پُرسون

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1459812

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پُرسون