آغاز فروش خودروهای وارداتی اتونوین؛ "فیروزه" بانک ملی آماده ثبت‌نام

مرحله جدید فروش فوق‌العاده خودروهای وارداتی شرکت اتونوین آغاز شد و مشتریان بانک ملی ایران می‌توانند از ۶ تا ۸ مهرماه ۱۴۰۵ با وکالتی کردن حساب خود در سامانه "فیروزه" و حداقل موجودی ۵ میلیارد ریال، بدون مراجعه حضوری به شعب در این طرح شرکت کنند.
تصویر آغاز فروش خودروهای وارداتی اتونوین؛ "فیروزه" بانک ملی آماده ثبت‌نام

به گزارش سایت خبری پُرسون، مشتریان این بانک از روز دوشنبه ۶ مهرماه تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه ۸ مهرماه ۱۴۰۵ فرصت دارند با مراجعه به سامانه حساب وکالتی «فیروزه» به نشانی https://firoozeh.bmi.ir، حساب خود را با حداقل موجودی ۵ میلیارد ریال وکالتی کنند.

متقاضیان پس از وکالتی کردن حساب، می‌توانند تا روز جمعه ۱۰ مهرماه با مراجعه به سامانه شرکت «اتونوین»، فرآیند ثبت‌نام را تکمیل و خودروهای عرضه‌شده را انتخاب کنند.

سامانه «فیروزه» بانک ملی ایران، امکان وکالتی کردن حساب را بدون نیاز به مراجعه حضوری به شعب فراهم کرده است و مشتریان می‌توانند از این خدمت برای شرکت در طرح‌های فروش خودرو استفاده کنند.

منبع: بانک ملی

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1459562

سازمان آگهی های پُرسون