اندرو بیلی، معاون رئیس اف‌بی‌آی استعفا داد

اندرو بیلی، از حامیان سرسخت ترامپ، پس از حدود یک سال فعالیت در این سمت، برای گذراندن وقت با خانواده اعلام کناره‌گیری کرد.
تصویر اندرو بیلی، معاون رئیس اف‌بی‌آی استعفا داد

به گزارش سایت خبری پُرسون، اندرو بیلی، دادستان کل سابق جمهوری‌خواه میسوری و از حامیان سرسخت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا حدود یک سال در این سمت باقی ماند و روز دوشنبه به همکارانش اعلام کرد که برای گذراندن وقت بیشتر با خانواده‌اش از سمت خود کناره‌گیری می‌کند.

دو نفر از این افراد بدون افشای نام خود به بلومبرگ گفتند: این استعفا از دوم اکتبر (۱۰ مهر ماه) لازم‌الاجرا خواهد بود

خروج او پس از آن صورت می‌گیرد که بسیاری از ماموران و مقامات باسابقه اف‌بی‌آی پس از دخالت در پرونده‌هایی که کاخ سفید را ناراضی کرده بود، اخراج یا برکنار شده‌اند. بیلی، که بنا به گزارش‌ها توسط کاخ سفید برای جایگزینی احتمالی پاتل به عنوان رئیس پیشنهاد شده بود، سه روز پس از آنکه دفتر اف‌بی‌آی دو سرپرست ارشد مبارزه با تروریسم را به دلیل نحوه رسیدگی به تحقیقات مربوط به تماس‌های تلفنی ادعایی آزاردهنده با کیتی میلر، همسر استفن میلر، دستیار ارشد کاخ سفید تغییر سمت داد، استعفا می‌دهد.

این استعفا همچنین در حالی صورت می‌گیرد که پاتل همچنان با واکنش منفی دموکرات‌ها به دلیل نحوه مدیریتش مواجه است.

سخنگوی اف‌بی‌آی هنوز به درخواست برای اظهارنظر پاسخی نداده است.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1459462

سازمان آگهی های پُرسون