فرمانده کل سپاه: انتقام خون مولوی گرگیج را خواهیم گرفت

فرمانده کل سپاه شهادت مولوی یوسف گرگیج را نشانه استیصال آمریکا و اسرائیل دانست و بر انتقام تأکید کرد.
تصویر فرمانده کل سپاه: انتقام خون مولوی گرگیج را خواهیم گرفت

به گزارش سایت خبری پُرسون، سرلشکر احمد وحیدی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور پیامی در پی شهادت مجاهد بصیر مولوی یوسف گرگیج تاکید کرد: ترور ناجوانمردانه عالم جلیل القدر و مجاهد بصیر مولوی یوسف گرگیج توسط تروریست‌های مزدور، نشان روشنی بر استیصال آمریکا و رژیم صهیونی و دلیل آشکاری بر شکست آنان از مردم غیرتمند سیستان و بلوچستان است.

بنابر روایت تسنیم، متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

ترور ناجوانمردانه عالم جلیل القدر و مجاهد بصیر، مولوی یوسف گرگیج، توسط تروریست‌های مزدور، نشان روشنی بر استیصال آمریکا و رژیم صهیونی و دلیل آشکاری بر شکست آنان از مردم غیرتمند سیستان و بلوچستان است.

شهادت این روحانی خستگی ناپذیر و وحدت آفرین را به مردم نجیب آن خطه پرافتخار تبریک و تسلیت عرض می‌کنم و برای آن شهید سعید غفران و رضوان الهی و برای بازماندگان محترم صبر و اجر الهی خواستارم.

این شهادت مظلومانه راه او را پر رهروتر کرد و با او میثاق می‌بندیم پرچمش را بر زمین نخواهیم گذاشت و انتقام او را خواهیم ستاند.

سرلشکر پاسدار احمد وحیدی
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

منبع: فارس

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1458467

سازمان آگهی های پُرسون