سنتکام مدعی تغییر مسیر ۱۰۳ کشتی تجاری در تنگه هرمز شد

فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا مدعی شد از زمان ازسرگیری محاصره دریایی ایران، مسیر ۱۰۳ کشتی تجاری را تغییر داده است.
تصویر سنتکام مدعی تغییر مسیر ۱۰۳ کشتی تجاری در تنگه هرمز شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا (سنتکام) مدعی شد که از زمان ازسرگیری محاصره دریایی ایران، مسیر حرکت ۱۰۳ کشتی تجاری را تغییر داده‌است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المیادین، آمریکا از بیست و سوم تیرماه گذشته بار دیگر محاصره دریایی ایران را ازسر گرفت و سنتکام مدعی شد که ده‌ها کشتی تجاری را وادار به تغییر مسیر کرده است؛ رقمی که اکنون به ادعای جدید سنتکام به ۱۰۳ کشتی رسیده است.

با وجود ادامه محاصره دریایی ایران از سوی آمریکا، ایران همچنان کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد و اعلام کرده است کشتی‌هایی که از قوانین و مقررات در این آبراه راهبردی تبعیت نکنند، با واکنش نیروهای مسلح ایران مواجه خواهند شد.

منبع: ایرنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1458445

سازمان آگهی های پُرسون