آلومینیوم از استقلال به خاطر یاسر آسانی شکایت کرد

باشگاه آلومینیوم اراک پس از تساوی بدون گل مقابل استقلال در هفته ششم لیگ برتر، به دلیل حضور یاسر آسانی در ترکیب آبی‌پوشان از این باشگاه شکایت کرد تا پرونده وضعیت قراردادی این بازیکن بار دیگر در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بررسی شود.
تصویر آلومینیوم از استقلال به خاطر یاسر آسانی شکایت کرد

به گزارش سایت خبری پُرسون، پس از تساوی بدون گل استقلال و آلومینیوم اراک در هفته ششم لیگ برتر، باشگاه آلومینیوم به دلیل حضور یاسر آسانی در ترکیب استقلال از این باشگاه شکایت کرد تا پرونده وضعیت قراردادی این بازیکن بار دیگر به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برگردد.

یاسر آسانی که در هفته‌های ابتدایی فصل نیز به دلیل ابهام در وضعیت قراردادش با استقلال خبرساز شده بود، حالا با شکایت آلومینیوم بار دیگر در مرکز یک پرونده انضباطی قرار گرفته است.

ماجرای وضعیت قراردادی آسانی از ابتدای فصل محل بحث بود و پیش از این نیز شکایت‌هایی از سوی چند باشگاه، از جمله پرسپولیس و نساجی، درباره حضور این بازیکن در ترکیب استقلال مطرح شده بود.

با این حال، در بررسی‌های قبلی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، ایرادی به حضور آسانی در ترکیب استقلال وارد نشد و این کمیته با توجه به مستندات موجود، فسخ قرارداد مورد بحث را مانع ادامه فعالیت این بازیکن در استقلال ندانست.

با وجود این، آلومینیوم اراک حالا پس از دیدار مستقیم با استقلال و حضور آسانی در ترکیب آبی‌پوشان، شکایت خود را مطرح کرده است تا بار دیگر وضعیت این بازیکن و نحوه فسخ قراردادش مورد بررسی قرار گیرد.

در این میان، با توجه به اینکه کمیته انضباطی پیش از این درباره شکایت‌های مرتبط با آسانی اظهارنظر کرده، باید دید پرونده جدید آلومینیوم با چه مستنداتی بررسی خواهد شد و آیا این بار نیز همان استدلال‌های قبلی مبنای تصمیم قرار می‌گیرد یا شکایت جدید می‌تواند مسیر متفاوتی پیدا کند.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1437809

سازمان آگهی های پُرسون