عبدالعاطی: راه‌حل مسالمت‌آمیز برای ایران را دنبال می‌کنیم

وزیر امور خارجه مصر با بیان این ادعا که جنبش حماس با تحویل همه سلاح‌های خود موافقت کرده، تأکید کرد که قاهره برای دستیابی به راه‌حلی مسالمت‌آمیز و بازگرداندن ایران به میز مذاکرات تلاش می‌کند.
تصویر عبدالعاطی: راه‌حل مسالمت‌آمیز برای ایران را دنبال می‌کنیم

به گزارش سایت خبری پُرسون، بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه مصر در گفت‌وگویی اختصاصی با اسکای نیوز به شماری از بارزترین مسائل منطقه از جمله غزه، سودان، ایران، امنیت آب نیل و موضع مصر نسبت به معاهده صلح با اسرائیل پرداخت.

به روایت ایسنا، وزیر خارجه مصر درباره پرونده ایران نیز تأکید کرد که قاهره برای دستیابی به راه‌حلی مسالمت‌آمیز و بازگرداندن ایران به میز مذاکرات تلاش می‌کند.

وی گفت که جنبش حماس و گروه‌های فلسطین با تحویل همه سلاح‌های سنگین و سبک خود موافقت کردند.

به گزارش اسکای نیوز، وی بر مخالفت قاهره با هرگونه تلاش برای کوچاندن فلسطینیان به منطقه سینا تأکید کرد.

وزیر خارجه مصر تأکید کرد که کوچاندن فلسطینیان به شبه جزیره سینا خط قرمزی برای مصر است و این اقدام به معنای حذف قضیه فلسطین خواهد بود.

وی تأکید کرد که قاهره همچنان بر موضع خود مبنی بر مخالفت با کوچاندن فلسطینیان از سرزمین‌هایشان پایبند است.

در خصوص پرونده سودان نیز عبدالعاطی تأکید کرد که مصر اجازه تجزیه سودان را نخواهد داد و حفظ وحدت و تمامیت ارضی این کشور را خط قرمز دانست.

وزیر امور خارجه مصر درباره امنیت آبی این کشور نیز گفت هرگونه اقدامی که به قطع جریان آب نیل منجر شود، بر اساس قوانین بین‌المللی به قاهره حق دفاع از خود را می‌دهد.

عبدالعاطی درباره روابط مصر و اسرائیل نیز تأکید کرد که مصر به پیمان صلح با اسرائیل پایبند است.

منبع: فارس

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1416893

سازمان آگهی های پُرسون