رگبارهای پراکنده در راه اصفهان؛ وزش باد شدید در شرق استان

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از وقوع ناپایداری‌های جوی به شکل وزش باد، گردوخاک و احتمال بارش‌های پراکنده در برخی مناطق استان تا روز سه‌شنبه خبر داد.
تصویر رگبارهای پراکنده در راه اصفهان؛ وزش باد شدید در شرق استان

به گزارش سایت خبری پُرسون، کامران طهماسبی اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه ها و مدل‌های هواشناسی، طی امروز تا روز سه شنبه در ساعات بعدازظهر جوی ناپایدار را در استان شاهد خواهیم بود.

وی افزود: در این مدت پوشش ابر و گاهی وزش باد به نسبت شدید و در مناطق مستعد استان در غرب، جنوب و مرکز در ساعات بعدازظهر رگبار پراکنده محلی و خفیف دور از انتظار نیست.

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان اضافه کرد: در مناطق شرقی و شمالی استان نیز خیزش گردو خاک و کاهش دید و کیفیت هوا محتمل است.

به گفته طهماسبی، دمای هوا طی ۲۴ ساعت آینده تغییر محسوسی ندارد و طی این مدت دمای شهر اصفهان مرکز استان بین ۳۷ و ۲۵ درجه سلسیوس بالای صفر در نوسان است.

وی اضافه کرد: زواره از توابع اردستان با بیشینه دمای ۴۲ درجه سلسیوس بالای صفر امروز گرم‌ترین نقطه استان پیش‌بینی می‌شود.

منبع: مهر

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1385681

سازمان آگهی های پُرسون