موج گرمای ۵۰ درجه تا پایان هفته در خوزستان ماندگار است

مدیرکل هواشناسی خوزستان از تداوم شرجی و آغاز موج گرمای شدید در استان خبر داد و گفت: از فردا تا پایان هفته دما در اغلب مناطق خوزستان به ۴۹، ۵۰ درجه و حتی بالاتر خواهد رسید.
تصویر موج گرمای ۵۰ درجه تا پایان هفته در خوزستان ماندگار است

به گزارش سایت خبری پُرسون، محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی امروز همچنان احتمال رگبار و رعدوبرق نقطه‌ای در برخی نقاط استان از جمله ارتفاعات دور از انتظار نیست.

وی با اشاره به آخرین وضعیت رطوبت هوا در استان افزود: تا اواسط وقت فردا تداوم جریانات جنوبی موجب افزایش رطوبت و شرجی و مه رقیق در سواحل و نیمه جنوبی و بخش‌های مرکزی و شمالی و غربی استان خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان به وضعیت وزش باد و پدیده گردوغبار اشاره کرد و گفت: طی روزهای سه‌شنبه تا پنجشنبه سرعت وزش باد در بخش‌های شمال غربی و غربی و جنوبی و جنوب‌شرقی و مرکزی در حد متوسط تا نسبتاً شدید و همراه با تندبادهای لحظه‌ای خواهد بود؛ لذا احتمال برخاستن گردوغبار محلی و موقتی طی ساعاتی از بعدازظهرها وجود دارد و شمال خلیج فارس نیز مواج است.

سبزه‌زاری درباره وضعیت دمایی ایستگاه‌های هواشناسی استان تصریح کرد: در شبانه‌روز گذشته هویزه با دمای ۴۸.۳ و دزپارت با ۲۵.۸ درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان بوده‌اند و اهواز نیز به بیشینه دمای ۴۸ و کمینه دمای ۲۹.۹ درجه سانتی‌گراد رسیده است.

منبع: مهر

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1385662

سازمان آگهی های پُرسون