نماینده مجلس:

صداوسیما باید از همه گروه‌ها و سلایق دعوت کند تا دیدگاه‌های خود را مطرح کنند

یک عضو کمیسیون امورداخلی مجلس گفت: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به هر شکل رسانه‌ای است که عموم مردم آن را دنبال می‌کنند. به نظر من صداوسیما باید از همه گروه‌ها و سلایق دعوت کند تا دیدگاه‌های خود را مطرح کنند و می‌تواند نقش محوری در حفظ وحدت و انسجام ملی ایفا کند.
تصویر صداوسیما باید از همه گروه‌ها و سلایق دعوت کند تا دیدگاه‌های خود را مطرح کنند

به گزارش سایت خبری پُرسون، کامران پولادی، نماینده نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این پرسش که چرا رهبر معظم انقلاب در پیام اخیر برای چندمین‌بار بر «صیانت از وحدت، پرهیز از تفرقه، تنازع و اختلافات سیاسی و برجسته کردن تفاوت‌های اجتماعی» تأکید کرده‌اند و افرادی که همچنان به این توصیه عمل نمی‌کنند چگونه می‌توانند ولایت‌مداری خود را توجیه کنند، گفت: بعد از جنگ ۱۲ روزه و امتداد آن جنگ رمضان، یک اتحاد، انسجام، همدلی و وحدتی در سراسر کشور به وجود آمد که نمود خودش را در خیابان‌ها و میدان‌ها به منصه ظهور گذاشت.

برخی از شخصیت‌ها مطالبی را مطرح می‌کنند که به نفع دشمن است

بنابر روایت ایسنا، وی در ادامه با تاکید بر اینکه رهبری انقلاب بارها بر ضرورت صیانت از وحدت ملی تاکید داشتند اظهار کرد: این اتحاد و انسجامی که از آنجا شکل گرفت و در سراسر کشور به وجود آمد، مورد تأکید رهبر معظم انقلاب نیز قرار گرفت و ایشان بارها بر حفظ این وحدت تأکید کردند.نمود این وحدت چه بود؟ مردم در سراسر کشور برای دفاع از تمامیت ارضی و پشتیبانی از نیروهای مسلح به خیابان‌ها و میدان‌ها آمدند که این اتفاق، بسیار ارزشمند بود. اما پس از آن، برخی شخصیت‌ها و افراد مطالبی را مطرح می کنند که در واقع به نفع دشمن است.

دوستان وحدت شکن باید به خودشان بیایند

این عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در مجلس با بیان اینکه برخی از شخصیت ها با سخنان خود آب به آسیاب دشمن می ریزند تصریح کرد: پیام اخیر مقام معظم رهبری که چند روز پیش صادر شد، به نظر من جامع و دارای نمود عینی پیام وحدت بود. به نظرم دوستانی که سخنان وحدت شکنانه مطرح می کنند باید به خودشان بیایند؛ دشمن به دنبال آن است که وحدت ما را بشکند، بین مردم اختلاف ایجاد کند و از این مسئله سوءاستفاده کند.

همه کارگزاران نظام باید پرچم اتحاد و همدلی را بالا ببرند

این نماینده مجلس در ادامه بیان کرد: آنچه می‌خواهم بگویم این است که همه ما در سراسر کشور، به‌ویژه مسئولان، کارگزاران نظام و کسانی که مردم به آنان نگاه می‌کنند، باید پرچم اتحاد و همدلی را که مقام معظم رهبری بر آن تأکید کرده‌اند، حفظ کرده و ذیل این پرچم به پیش برویم تا دشمن همچنان ناامید و مأیوس بماند و نتواند از اختلاف یا انشقاق احتمالی سوءاستفاده کند. غفلت ما مسئولان از این موضوع باعث تکرار مکرر این موضوع از سوی رهبری انقلاب می شود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه شاخصه ولایتمداری تمکین از فرمایشات مقام معظم رهبری است گفت: امروز بر همه واجب است که در مسیر صیانت از وحدت ملی با جدیت گام برداریم.اگر افرادی هم دیدگاه دیگری دارند، باید با آنان صحبت و آنان را دعوت کنیم و توضیح دهیم که این مسیر، مسیر درستی نیست. نباید با کلام و رفتار خود در زمین دشمن بازی کنیم.

تریبون صدا وسیما باید در اختیار همه گروه ها و سلایق باشد

این نماینده مجلس در پاسخ به پرسشی درباره نقش رسانه ملی در صیانت از وحدت ملی و جلوگیری ازایجاد تفرقه در جامعه گفت: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به هر شکل رسانه‌ای است که عموم مردم آن را دنبال می‌کنند. به نظر من صداوسیما باید از همه گروه‌ها و سلایق دعوت کند تا دیدگاه‌های خود را مطرح کنند و می‌تواند نقش محوری در حفظ وحدت و انسجام ملی ایفا کند. صدا وسیما در این زمینه می تواند نقش محوری ایفا کند.

هر کسی که با کلام خود مردم را مایوس کند به کشور خیانت کرده است

پولادی همچنین درباره نقش صاحبان تریبون در تقویت اعتماد عمومی اظهار کرد: هر کسی در این کشور، فرقی نمی‌کند از چه جریان و سلیقه‌ای باشد، اگر بخواهد در مردم عزیز ما ناامیدی و یأس ایجاد کند، دنبال اختلاف باشد و سخنی بگوید که این اتحاد مردم را که با سختی و خون دل شکل گرفته، تضعیف کند، یا با حرف، عمل، اشاره و حتی سکوت خود موجب اختلاف و کاهش امید مردم شود، قطعاً به کشور خیانت کرده است. صاحبان تریبون نیز در این زمینه وظیفه سنگینی بر عهده دارند.

این عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در مجلس با بیان اینکه تریبون های عمومی امروز باید محل تقویت اعتماد عمومی و انسجام ملی باشد افزود: هر کسی که بخواهد با استفاده از تریبونی که در اختیار دارد، در دل جامعه ناامیدی ایجاد کرده یا مردم را نسبت به مسئولان بدبین کند، در حقیقت به نظام و کشور خیانت کرده است.

وی در ادامه با اشاره به نقش نهادهای نظارتی و قضایی در برخورد با افراد وحدت شکن گفت: هر یک از دستگاه های نظارتی و قضایی نیز باید به وظیفه قانونی خود عمل کرده و با افرادی که با کلام و مواضع خود در زمین دشمن بازی می کنند برخورد شود.

منبع: خبرآنلاین

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1354516

سازمان آگهی های پُرسون