اعتراف فرمانده اسرائیلی:

حزب‌الله با موشک و پهپاد، ارتش اسرائیل را در لبنان زمین‌گیر کرد

فرمانده تیپ ناحال در ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به حملات پهپادها و موشک‌های حزب‌الله در جنوب لبنان، گفت که این حملات باعث ایجاد ترس شدید در نیروهایش شده و عملاً مانع از انجام هرگونه عملیات عادی شده است.
تصویر حزب‌الله با موشک و پهپاد، ارتش اسرائیل را در لبنان زمین‌گیر کرد

به گزارش سایت خبری پُرسون، فرمانده تیپ ناحال در ارتش رژیم صهیونیستی گفت: در دوره جنگ در جنوب لبنان به دلیل شلیک پهپادها و موشک‌ها از سوی حزب الله نمی‌توانستیم سرمان را بلند کنیم.

از سوی دیگر سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد رضایت کاملی در ارتش درباره طرح ماندن در جنوب لبنان وجود ندارد و در دوره اشغال قبلی در طول ۱۸ سال خاطرات بدی وجود دارد.

در این راستا ارتش رژیم صهیونیستی به ادامه تخریب ساختمان‌ها در روستاهای جنوب لبنان اذعان و اعلام کرد ده‌ها خودروی مهندسی در هفته‌های اخیر به این منطقه آورده شده و به واسطه پیمانکاران غیرنظامی به کار گرفته می‌شوند که برخی از آن‌ها در ازای دریافت منافعی معامله می‌کنند.

روزنامه هاآرتص گزارش داد تخریب شامل ویرانی گسترده منازل و ساختمان‌ها و حتی موسسات آموزشی است. این تخریب مثل تخریب در نوار غزه است.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1216969

سازمان آگهی های پُرسون