عراقچی: بدعهدی‌های مکرر آمریکا، موجب بدبینی جهانی نسبت به عملکرد این کشور شده است

وزیر امور خارجه ایران در دیداری با همتای عراقی خود، ضمن گفتگو درباره آخرین تحولات منطقه پس از اعلام آتش‌بس، به بدعهدی‌های مکرر آمریکا اشاره کرد و گفت که این اقدامات باعث شده تا جامعه جهانی با بدبینی به عملکرد آمریکا بنگرد.

تصویر عراقچی: بدعهدی‌های مکرر آمریکا، موجب بدبینی جهانی نسبت به عملکرد این کشور شده است

به گزارش سایت خبری پُرسون، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، از مواضع قاطع مراجع و دولت و آحاد مردم عراق در ابراز همدردی و همبستگی و محکومیت تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه‌ ملت ایران تقدیر کرد.

در همین حال، فواد حسین، وزیر امور خارجه عراق با استقبال از توقف‌ جنگ و تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسرائیل علیه ایران، ابراز امیدواری کرد تا این آتش‌بس به پایان کامل و بی‌بازگشت جنگ و برقراری صلح و ثبات در منطقه منجر شود.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با تبیین رویکرد مسئولانه ایران در پذیرش پیشنهاد میانجیگران برای آتش‌بس جهت تمهید مذاکرات خاتمه کامل جنگ، تصریح کرد: با توجه به بدعهدی‌های مکرر آمریکا، دنیا با بدبینی عملکرد آمریکا را نظاره می‌کند.

عراقچی با محکوم کردن تجاوز رژیم صهیونیستی به لبنان و کشتار صدها نفر، تصریح کرد: توقف تجاوز نظامی اسرائیل علیه لبنان بخشی از تفاهم آتش‌بس ایران-آمریکا بود که توسط نخست‌وزیر پاکستان نیز مورد تاکید قرار گرفته است.

وزیر امور خارجه کشورمان حملات اسرائیل علیه لبنان و کشتار صدها نفر از مردم را، اقدامی جنایتکارانه برای تداوم جنگ در منطقه و تخریب دیپلماسی دانست که پیامدهای آن بر عهده آمریکا خواهد بود.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1216147

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پُرسون