نتانیاهو در وحشت است؛ اسرائیل از او خسته شده و به زودی او را برکنار خواهیم کرد

یائیر گولان، سرلشکر بازنشسته ارتش اسرائیل و معاون پیشین ستاد کل ارتش، در توئیتی در شبکه ایکس نوشت که نتانیاهو در وضعیت وحشت قرار دارد و جنگ در تمام جبهه‌ها وارد یک مارپیچ شده است. او افزود که نظرسنجی‌ها به نفع نتانیاهو نیست و با نزدیک شدن انتخابات، او دوباره به تحریک علیه دیوان عالی و چپ‌گرایان روی آورده است. گولان تأکید کرد که اسرائیل از نتانیاهو خسته شده و در انتخابات پیش رو او را برکنار خواهد کرد.
تصویر نتانیاهو در وحشت است؛ اسرائیل از او خسته شده و به زودی او را برکنار خواهیم کرد

به گزارش سایت خبری پُرسون، یائیر گولان ژنرال ارشد و سرلشکر بازنشسته ارتش اسرائیل که به دلیل انتقاد و سرباز زدن از کشتار کودکان در جنگ غزه از سوی کاتس وزیر جنگ نتانیاهو برکنار شد در یک توئیتی با زبان عبری در شبکه ایکس نوشت:

نتانیاهو در وحشت است. جنگ در تمام عرصه‌ها وارد یک مارپیچ شده است.
نظرسنجی‌ها افزایش نمی‌یابند. و انتخابات نزدیک است. نتانیاهو مانند سگی که به لانه‌اش بازگردانده شده، دوباره به تحریک علیه دیوان عالی کشور و علیه «چپ‌ها» روی آورده است.
اسرائیل از نتانیاهو خسته شده است. انتخابات به زودی ما آن را جایگزین خواهیم کرد.

منبع: ایرنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1215843

سازمان آگهی های پُرسون