قالیباف پیام رهبر انقلاب درباره تنگه هرمز را همزمان با اظهارات ترامپ بازنشر کرد

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، همزمان با اظهارات اخیر دونالد ترامپ مبنی بر باز کردن تنگه هرمز، پیامی از رهبر انقلاب را منتشر کرد. در این پیام، بر لزوم ادامه دفاع موثر و پشیمان‌کننده تأکید شده و آمده است که «قطعاً همچنان از اهرم مسدود کردن تنگه هرمز باید استفاده شود.»
تصویر قالیباف پیام رهبر انقلاب درباره تنگه هرمز را همزمان با اظهارات ترامپ بازنشر کرد

به گزارش سایت خبری پُرسون، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس و همزمان با اظهارات اخیر ترامپ رئیس جمهور آمریکا درباره باز کردن تنگه هرمز، پیام رهبر انقلاب را مجددا منتشر کرد.

در این قسمت از پیام حضرت آیت الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای آمده است: «برادران عزیز رزمنده! خواست توده‌های مردم، ادامه دفاع موثر و پشیمان‌کننده است. همچنین قطعاً همچنان از اهرم مسدود کردن تنگه هرمز باید استفاده شود.»

منبع: مهر

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1215828

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پُرسون