واژگونی مرگبار پژو ۴۰۵ در اتوبان شهید حجازی/ یک کشته و هفت مصدوم

دکتر علی نصیری، سرپرست اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان، از وقوع حادثه دلخراش واژگونی یک دستگاه پژو ۴۰۵ در اتوبان شهید حجازی خبر داد که متاسفانه یک کشته و هفت مصدوم بر جای گذاشت.
تصویر واژگونی مرگبار پژو ۴۰۵ در اتوبان شهید حجازی/ یک کشته و هفت مصدوم

به گزارش سایت خبری پُرسون، از اصفهان؛ دکتر علی نصیری، سرپرست اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان، در تشریح جزئیات حادثه واژگونی یک دستگاه پژو ۴۰۵ اظهار داشت: "ساعت ۶:۳۸ صبح روز شنبه، پانزدهم فروردین‌ماه ۱۴۰۵، گزارش واژگونی یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ در اتوبان شهید حجازی، حدود پنج کیلومتری قبل از پل شیراز، به مرکز فرماندهی عملیات اورژانس ۱۱۵ اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله پس از دریافت این گزارش، سه واحد امدادی اورژانس از شهرستان‌های نطنز و برخوار استان اصفهان به همراه یک واحد امدادی هلال احمر، به سرعت به محل حادثه اعزام شدند.

دکتر نصیری با ابراز تاسف از شدت این سانحه، اعلام کرد: متاسفانه در این حادثه، یک نفر بر اثر شدت جراحات وارده در دم جان باخت و هفت نفر دیگر نیز مصدوم شدند..

وی در ادامه افزود: مصدومان این حادثه پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی در محل، جهت ادامه روند درمان به بیمارستان‌های کاشانی اصفهان و گلدیس شاهین‌شهر منتقل شدند.

این مقام مسئول ضمن تاکید بر رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، از رانندگان خواست تا با احتیاط کامل رانندگی کرده و از سرعت غیرمجاز و حرکات خطرناک پرهیز کنند تا شاهد چنین حوادث ناگواری نباشیم.

منبع: اورژانس پیش بیمارستانی اصفهان

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1215724

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پُرسون