محور کندوان و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شد

سازمان حج و زیارت در حال بررسی وضعیت اعزام زائران ایرانی به حج تمتع است که قرار بود از دهه اول اردیبهشت آغاز شود.

تصویر محور کندوان و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، علی صادقی با اشاره به آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی استان اظهار کرد: مسیر جنوب به شمال محور کرج–چالوس و همچنین آزادراه تهران–شمال به منظور تخلیه بار ترافیکی مسدود شده و این محور به صورت یکطرفه اداره می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر ترافیک در مسیر شمال به جنوب این محور در برخی محدوده‌ها سنگین گزارش شده و در محور هراز نیز در برخی مقاطع ترافیک نیمه‌سنگین است.

سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران با بیان اینکه وضعیت تردد در سایر محورهای استان عادی است، گفت: در محورهای کیاسر و سوادکوه تردد به صورت روان و بدون مشکل در جریان است.

وی از رانندگان خواست ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، پیش از سفر از آخرین وضعیت راه‌ها اطلاع حاصل کنند.

منبع: مهر

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1215236

سازمان آگهی های پُرسون