مهاجرانی: در تامین انرژی و کالاهای اساسی مشکل نداریم

سخنگوی دولت با اشاره به اعلام سازمان بهره‌وری انرژی، از رفع نگرانی‌ها در زمینه تامین انرژی و کالاهای اساسی خبر داد و همچنین اعلام کرد تعداد شهدای سلامت به ۱۰ نفر افزایش یافته است.
تصویر مهاجرانی: در تامین انرژی و کالاهای اساسی مشکل نداریم

به گزارش سایت خبری پُرسون، فاطمه مهاجرانی در گفت‌وگویی تلویزیونی با قدردانی از همراهی مردم، اظهار کرد: همه مردم پای کار ایران ایستاده‌اند و با حضور هر شب خود در خیابان‌ها و میدان‌های شهر نشان می‌دهند برای ایران‌شان اهمیت قائلند.

وی با اشاره به حمله رژیم اسرائیل و آمریکا به ساختمان اورژانس شیراز و خسارت به بیمارستان امام علی اندیمشک و هلال‌احمر مهاباد، یادآور شد: بیمارستان ثلاث باباجانی کرمانشاه طی روزهای گذشته به شدت آسیب دیده و متاسفانه از چرخه خدمت‌رسانی خارج شده بود که خوشبختانه با تلاش فراوان به چرخه خدمت به مردم عزیز ایران بازگشت.

سخنگوی دولت با اشاره به حمله دشمن به مراکز ارائه خدمات عمومی، افزود: دشمن ادعا می‌کند تنها مراکز نظامی را هدف قرار می‌دهد اما شاهدیم که شمار شهدای سلامت به ۱۰ نفر رسیده است.

مهاجرانی هم‌چنین با تاکید بر این که براساس اعلام سازمان بهره‌وری انرژی هیچ مشکلی در تامین انرژی کشور نخواهیم داشت تاکید کرد که در تامین کالاهای اساسی و دارو نیز هیچ مشکلی نداریم.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1214211

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پُرسون