مخبر:

انسجام ملی قوی‌ترین سلاح ایران در برابر تهدیدهاست

محمد مخبر مشاور و دستیار سید علی خامنه‌ای با تأکید بر اینکه اداره کشور با مدل‌های قدیمی حکمرانی امکان‌پذیر نیست، گفت: حل چالش‌های امروز ایران نیازمند به‌کارگیری الگوهای نوینی همچون حکمرانی کوانتومی و اکوسیستمی است. وی همچنین درباره تحرکات نظامی آمریکا هشدار داد ناوهای این کشور در تیررس موشک‌های بومی ایران قرار دارند.
تصویر انسجام ملی قوی‌ترین سلاح ایران در برابر تهدیدهاست

به گزارش سایت خبری پُرسون، محمد مخبر امروز (پنج شنبه) در اختتامیه اولین دوره توانمندسازی معماران جوان ایران پیشرفته که با حضور برگزیدگان و شرکت کنندگان در این رویداد برگزار شد، تصریح کرد: ادارۀ کشور با مدل حکمرانی‌های قدیمی امکان پذیر نیست؛ زیرا مفهوم حکمرانی ایستا نبوده و همواره از فناوری‌های روز متأثر است.

وی افزود: براین‌اساس، این وظیفه برعهدۀ شما جوانان قرار دارد که با فراگیری و مدل‌سازی الگوهای نوین حکمرانی، شیوۀ اداره کشور را متناسب با اقتضائات روز تغییر داده و روزآمد کنید.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری با اشاره به انواع الگوهای حکمرانی و گذار از دورۀ دولت پلتفرمی، تأکید کرد: حل مسائل و چالش‌های امروز کشور در گرو به کارگیری مدل های نوینی همانند حکمرانی کوانتومی و حکمرانی اکوسیستمی به عنوان پارادایم‌های نوین این حوزه است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با بیان اینکه برهه های خاص و مختلف تاریخی، آوردگاه آزمایش و عرصه ثبت عملکرد افراد و جوامع است، اظهار کرد: توانمندی‌ها، حضور و نقش‌آفرینی افراد در بزنگاه‌های تاریخی ثبت می‌شود و بر همان اساس نیز درباره آنان قضاوت خواهد شد؛ ازاین‌رو، نسل جوان باید نسبت به مسئولیت تاریخی خود آگاه باشد.

مخبر با اشاره به مولفه های کلان و فراوان بازدارندگی در ایران گفت: وضعیت ژئوپلتیک، وجود کریدور شمال-جنوب و شرق-غرب، قدرت موشکی، انسجام ملی و وجود مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی اصلی‌ترین مؤلفه‌های بازدارندگی کشور هستند.

وی افزود: هرچند دشمنان در چند روز اخیر تلاش کردند فضای رعب و ترس را بر جامعه حاکم کنند، ولی بیانات حکیمانه مقام معظم رهبری این توطئه های دشمنان را خنثی کرد.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری با اشاره به فضاسازی‌های آمریکا دربارۀ اعزام ناوهای هواپیمابر به منطقه، این اقدامات را برای ایالات متحده پرهزینه و خطرناک دانست و تصریح کرد: ناوهای آمریکایی امروز در تیررس موشک‌های بومی ما قرار دارند. آنها عملا شهری از خود را به نزدیک ما آورده و آمدن این ناو زحمت نیروهای مسلح ما را برای پاسخ به تهدیدات آنها کم کرده و دیگر نیاز نیست برای پاسخ به تجاوز احتمالی ایشان و حمله متقابل به آمریکا، شلیک چند هزار کیلومتری داشته باشیم.

وی با یادآوری خاطرات دفاع مقدس هشت ساله و حمایت بیش از ۸۰ کشور از رژیم بعث عراق، خاطرنشان کرد: در زمانی که انقلاب اسلامی به تازگی پیروز شده بود و کشور ساختار نظامی تثبیت‌شده‌ای نداشت، انسجام ملی عامل اصلی پیروزی ملت ایران در برابر صدام جنایتکار شد و امروز نیز حفظ انسجام ملی، قوی ترین سلاح در مقابل دشمنان است.

مخبر در پایان با اشاره به خدعه های آمریکایی برای تجزیه و تضعیف کشور گفت: حتی ایران ضعیف شده اما یکپارچه نیز با منافع آمریکا در تقابل است و واقعیت امر این است که ایران اسلامی در نقطه راهبردی قرار دارد که منافع شرق و غرب به آن گره خورده و همین موقعیت با منافع نظام سلطه در تعارض است.

گفتنی است در پایان این مراسم با حضور مشاور و دستیار مقام معظم رهبری از برگزیدگان نخستین دوره توانمندسازی معماران جوان ایران پیشرفته تجلیل شد.

شایان ذکر است فراخوان اولین دوره معماران جوان ایران پیشرفته در فروردین‌ماه سال جاری آغاز شد که با ثبت‌نام ۵۴۰ نفر از نخبگان جوان کشور همراه بود.

طی این سازوکار، پس از بررسی رزومه و سوابق این افراد، ۱۵۰ نفر به مرحله مصاحبه دعوت شدند که در نهایت ۴۹ نفر موفق به قبولی و وارد دوره شدند. این افراد در طی ۶ ماه گذشته، بیش از ۱۵۲ ساعت آموزشی با سرفصل‌هایی همچون مدل‌های رشد و توسعه، ساختارهای برنامه و بودجه، حکمرانی هوش مصنوعی، ساختارها و رویه‌های حکومتی و... گذراندند.

همچنین ارائه بیش از ۲۰ تجربه مدیریتی در سطوح مختلف اعم از معاون سابق رئیس‌جمهور، معاون قوه‌قضاییه، وزیر، معاون وزیر و معاون استاندار نیز جزو مباحث این دوره بوده است.

منبع: مهر

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1203714

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پُرسون