سیاستمدار فرانسوی:

آمریکا در دوره ترامپ، پایان ۸۰ سال اتحاد با اروپا را رقم زده است

یک سیاستمدار برجسته فرانسوی با انتقاد از رویکردهای سیاسی آمریکا در دوره ترامپ اعلام کرد که رفتارهای واشنگتن در سال‌های اخیر به معنای پایان دوران ۸۰ ساله اتحاد و همکاری راهبردی میان آمریکا و اروپا است.

تصویر آمریکا در دوره ترامپ، پایان ۸۰ سال اتحاد با اروپا را رقم زده است

به گزارش سایت خبری پُرسون، رافائل گلوکسمن سیاستمدار برجسته فرانسوی از جناح چپ میانه اعلام کرد که ایالات متحده تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ دیگر متحد فرانسه و اروپا نیست.

گلوکسمن عضو پارلمان اروپا و یکی از نامزدهای بالقوه انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه در سال ۲۰۲۷، در گفت‌وگو با رسانه‌های محلی گفت: به مدت ۸۰ سال، ایالات متحده متحد استراتژیک دولت‌های دموکرات اروپایی بوده است. امروز، این دولت دیگر متحد ما نیست. ما مثل ایالت‌های آمریکا نیستیم و به همین خاطر دولت آمریکا نمی‌تواند در امور داخلی ما دخالت کند.

گلوکسمن از رهبران اروپایی خواست موضعی فوق‌العاده سخت در قبال دولت آمریکا اتخاذ کنند.

این سیاستمدار فرانسوی مشخص نکرد که چه مواردی را دخالت می‌داند، اما خاطرنشان کرد که اصرار رئیس جمهور ترامپ بر این ایده که ایالات متحده گرینلند؛ یک منطقه نیمه خودمختار متعلق به دانمارک، عضو اتحادیه اروپا را کنترل می‌کند، تنش‌ها را در ماه‌های اخیر افزایش داده است.

اظهارات گلوکسمن در شرایطی مطرح می‌شود که فرانسه در بسیاری از مسائل از تجارت و سیاست خارجی گرفته تا مناقشه اوکراین با ایالات متحده اختلاف نظر دارد.

تنش‌ها در ۲۳ فوریه زمانی تشدید شد که فرانسه دسترسی چارلز کوشنر سفیر آمریکا، به وزرا را محدود کرد چرا که او به احضاریه‌های مربوط به اظهارنظرهایش در رسانه‌های اجتماعی سفارت آمریکا در مورد قتل یک فعال راست افراطی فرانسوی پاسخ نداده بود.

در همین حال، گلوکسمن هنوز به طور رسمی اعلام نکرده است که آیا برای ریاست‌جمهوری نامزد خواهد شد یا خیر اما او یکی از برجسته‌ترین نامزدهای جناح چپ میانه‌رو محسوب می‌شود.

نظرسنجی البته که در نوامبر ۲۰۲۵ منتشر شد نشان داد که او ۱۱ درصد حمایت را دریافت کرده است که بالاتر از فرانسوا اولاند رئیس‌جمهور سابق این کشور است، اما همچنان پس از «مارین لوپن»، رهبر راست افراطی، ادوار فیلیپ، سیاستمدار میانه‌رو و «ژان لوک ملانشون» قرار دارد.

نظرسنجی دیگری که توسط «تولونا هریس» در اکتبر ۲۰۲۵ منتشر شد، نشان داد که گلوکسمن بین ۱۲ تا ۱۴ درصد محبوبیت دارد که با میزان محبوبیت ملانشون برابری می‌کند.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1203573

سازمان آگهی های پُرسون