پوتین:روسیه برای آینده، استقلال، حقیقت و عدالت می‌جنگد

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، در مراسمی که امروز به مناسبت روز مدافع میهن در کاخ کرملین برگزار شد، با تأکید بر اهداف عالی کشور، اعلام کرد که مسکو در حال نبرد برای دفاع از آینده، استقلال، حقیقت و عدالت است.

تصویر پوتین:روسیه برای آینده، استقلال، حقیقت و عدالت می‌جنگد

به گزارش سایت خبری پُرسون، کمیسر حقوق بشر سازمان ملل افزود وضعیت در غزه همچنان فاجعه‌بار است و فلسطینیان با آتش رژیم صهیونیستی جان خود را از دست می دهند.

به گزارش الجزیره، کمیسر حقوق بشر سازمان ملل متحد همچنین گفت: کمک‌ها در مقایسه با نیازهای گسترده به اندازه کافی وارد نوار غزه نمی‌شوند.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی تلاش‌های خود را برای الحاق غیرقانونی سرزمین‌های فلسطینی افزایش داده، اظهار داشت: نگرانی‌هایی نسبت به پاکسازی قومی در غزه و کرانه باختری وجود دارد.

او ادامه داد هرگونه راه حل پایدار در منطقه باید شامل راه حل تشکیل دو دولتی باشد.

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل همچنین اظهار داشت: جنگ در اوکراین باید پایان یابد و توافق صلح حاصل شود.

وی اعلام کرد نیاز به پاسخگویی در مورد نقض‌های مرتکب شده توسط تمامی طرف‌ها در سودان وجود دارد.

در این راستا آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل گفت: راه حل دو دولتی آشکارا ضعیف می‌شود و جامعه بین‌المللی نمی‌تواند اجازه دهد این اتفاق بیفتد.

دبیرکل سازمان ملل افزود: حقوق بشر در سراسر جهان مورد حمله همه جانبه قرار گرفته و زور بر حاکمیت قانون غلبه دارد.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1203243

سازمان آگهی های پُرسون