مسکو به لندن هشدار داد:

مشغول دشمنان خیالی نباشید؛ به سوءرفتار مقامات خود رسیدگی کنید

سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنشی تند به دستگیری یکی از شاهزادگان سابق بریتانیا، مقامات لندن را متهم کرد که بیش از حد درگیر مبارزه با “دشمنان خیالی” شده و در نتیجه، ناهنجاری‌ها و سوءرفتارهای مقامات ارشد خود را نادیده می‌گیرند.

تصویر مشغول دشمنان خیالی نباشید؛ به سوءرفتار مقامات خود رسیدگی کنید

به گزارش سایت خبری پُرسون، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه امروز پنجشنبه در مورد دستگیری شاهزاده سابق اندرو، برادر پادشاه بریتانیا، اظهار داشت که بریتانیا بیش از حد درگیر دشمنان خیالی و نادیده گرفتن سوء رفتار مقامات ارشد خود بوده است.

زاخارووا به ریانووستی گفت: آنها بیش از حد درگیر دشمنان خیالی، روسیه که ظاهراً آن را شرور نشان می‌دهند، بودند و به مسائلی که به آنها مربوط نبود، بیش از حد توجه کردند و سوء رفتار مقامات ارشد خود را کاملاً نادیده گرفتند.

او افزود که نیروهای امنیتی بریتانیا باید مدت‌ها پیش به مشکلات کشورشان رسیدگی می‌کردند، نه اینکه داستان‌های بی‌اساس در مورد نوویچوک و توطئه‌های کرملین بسازند.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در پایان گفت:وقت آن رسیده که به واقعیت برگردیم.

پلیس بریتانیا، امروز به بازداشت برادر کوچک‌تر پادشاه بریتانیا اقدام کرد. اسناد منتشر شده از سوی وزارت دادگستری ایالات متحده، حاکی از ارتباط نزدیک این شاهزاده سابق با اپستین و اقدامات غیراخلاقی اوست. اندرو، برادر کوچک‌تر چارلز، پادشاه بریتانیاست.

طبق اسناد منتشر شده که مایه رسوایی خاندان سلطنتی انگلیس شده، همسر سابق اندرو و دو دختر اندرو هم رابطه دوستانه‌ای با اپستین، میلیاردر آمریکایی و گرداننده حلقه فساد و فحشا و کودک‌آزاری، داشتند. اپستین در زندان خودکشی کرد و مُرد. با این حال، پرونده اپستین هر روز ابعاد تازه‌ای به خود گرفته و پای شخصیت‌های جهانی بیشتری را به این ماجرا باز می‌کند.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1192784

سازمان آگهی های پُرسون