عاملی:

مشکلات ثبت سفارش ارزی از ابتدای سال آینده حذف می‌شود

معاون صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت از بهینه‌سازی ثبت سفارش‌های ارزی تا پایان سال جاری خبر داد و اعلام کرد: مشکلات این حوزه از ابتدای سال آینده برطرف خواهد شد؛ اقدامی که با هدف حمایت هدفمند از تولید و تسهیل فعالیت واحدهای صنعتی انجام می‌شود.
تصویر مشکلات ثبت سفارش ارزی از ابتدای سال آینده حذف می‌شود

به گزارش سایت خبری پُرسون، معاون صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر حمایت هدفمند از تولید اعلام کرد: بهینه‌سازی ثبت سفارش‌های ارزی تا پایان سال جاری انجام خواهد شد و مشکلات آن از ابتدای سال آینده حذف می‌شود.

سید حامد عاملی امروز سه‌شنبه، ۲۱ بهمن در جلسه میز خدمت وزارت صنعت، معدن و تجارت(صمت) در شهرک صنعتی شیراز گفت: تسهیل امور تولید و رفع موانع واحدهای صنعتی از اولویت‌های اصلی وزارت صمت است.

معاون صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صمت بیان کرد: معافیت مالیاتی واحدهای مستقر در شهرک‌های صنعتی از زمان صدور پروانه بهره‌برداری اعمال می‌شود.

وی افزود: مسیر فعالیت واحدهای صادرات‌محور هموار خواهد شد تا تولید و صادرات تسهیل و ارز حاصل از صادرات به چرخه تولید بازگردد.

کریم مجرب، مدیرکل صمت فارس نیز در این نشست، میز خدمت را فرصتی مناسب برای ارتباط مستقیم مسئولان با تولیدکنندگان دانست و بر تلاش اداره‌کل صمت فارس برای رفع موانع تولید، حمایت از سرمایه‌گذاران و توسعه اشتغال پایدار تأکید کرد.

جلسه میز خدمت وزارت صنعت، معدن و تجارت با حضور سید حامد عاملی، معاون صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صمت، نمایندگان مجلس، مسئولان استانی و فعالان اقتصادی، در شهرک صنعتی بزرگ شیراز برگزار شد. هدف از این نشست بررسی مشکلات واحدهای صنعتی و تسهیل امور تولید و سرمایه‌گذاری بود.

در این جلسه، مدیران واحدهای صنعتی مسائل خود در زمینه تأمین مواد اولیه، نوسازی و تأمین ماشین‌آلات، ثبت سفارش، تأمین ارز، تسهیلات بانکی و زیرساخت‌ها مطرح نمودند و مسئولان دستورات لازم برای رفع موانع را صادر کردند.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1191884

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پُرسون