واکنش ترکیه به احتمال جنگ و تغییر رژیم در ایران

وزیر خارجه ترکیه گفت: خطری از بابت جنگ علیه ایران وجود ندارد.احتمالا بحران میان ایران و آمریکا از طریق مذاکرات حل‌ شود
تصویر واکنش ترکیه به احتمال جنگ و تغییر رژیم در ایران

به گزارش سایت خبری پُرسون، وزیر خارجه ترکیه معتقد است در حال حاضر خطر جنگ علیه ایران وجود نداشته و مذاکرات کنونی بین تهران و واشنگتن، احتمال مداخله نظامی را از بین برده است.

«هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه روز دوشنبه در مصاحبه با سی‌ان‌ان گفت که تغییر نظام در ایران از طریق حملات هوایی، اقدامی غیرممکن و غیر واقعی است.

رئیس جمهور آمریکا طی روزهای اخیر به حضور ناوهواپیمابر این کشور در آب‌های دریای عرب اشاره کرده و تلاش داشته با ایجاد فضای ارعاب، تهران را وادار به پذیرش خواسته‌های واشنگتن کند، اگر چه مقامات جمهوری اسلامی ایران با رد زیاده‌خواهی‌های آمریکا اعلام کرده‌اند که از حقوق هسته‌ای ملت ایران کوتاه نخواهند آمد.

آنکارا که روابط نزدیکی با ایران و آمریکا دارد، از زمان تشدید تدریجی تنش‌ها در چند هفته گذشته، از گفت وگو حمایت کرده است.

فیدان معتقد است که در حال حاضر خطر جنگ علیه ایران وجود نداشته و مذاکرات کنونی بین تهران و واشنگتن، احتمال مداخله نظامی را از بین برده است واین احتمال وجود دارد که بحران میان ایران و آمریکا از طریق مذاکرات حل شود.

منبع: فارس

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1191815

سازمان آگهی های پُرسون