گلشیفته:

حمله خارجی منجر به آزادی نمی‌شود

بازیگر پیشین سینمای ایران می‌گوید حمله خارجی منجر به آزادی نمی‌شود و فقط هرج‌ومرج و بدبختی در پیش دارد.
تصویر حمله خارجی منجر به آزادی نمی‌شود

به گزارش سایت خبری پُرسون، گلشیفته فراهانی، بازیگر سابق سینمای ایران که ۱۷ سال پیش مهاجرت کرد، در گفت‌وگویی تصویری با اشاره به تجربه عراق، افغانستان و لیبی گفت: حمله خارجی به حکومت‌ها منجر به آزادی نمی‌شود و فقط هرج‌ومرج و بدبختی در پیش دارد.

فراهانی که با فرانس‌تی‌وی صحبت می‌کرد، ادامه داد: من خواهان آزادی ایران هستم ولی نه به قیمتی که کشورم نابود شود و هیچ‌کس کنترل اوضاع را نداشته باشد. ایران مثل گنجی است که همه دنبال سهم خودشان هستند، به‌خصوص ترامپ!

بازیگر فیلم‌هایی چون «درخت گلابی»، «میم مثل مادر» و «درباره الی» که از سینمای جهان هم آثاری چون «استخراج» و «پترسون» را در کارنامه دارد، تاکید کرد: اکنون مهم‌ترین چیز این است که که ایران به مردم خودش برسد. من به این حرف که با دخالت نظامی خارجی می‌توان دموکراسی آورد، اعتماد ندارم چون تاکنون جواب نداده است.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1191379

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پُرسون