به گزارش سایت خبری پُرسون، محسن اسماعیلی معاون راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور در سفر به شهر مقدس قم، در اختتامیه ششمین گردهمایی دانش افزایی و توانمندسازی بصیرتی اعضای هیأت علمی دانشگاه عالی دفاع ملی، با تبریک ایام چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و نیمه شعبان، میلاد منجی عالم بشریت، تقارن این دو مناسبت را مغتنم دانست و گفت: از ابتدا قرار بر این بود تا انقلاب اسلامی ایران مقدمهای بر ظهور حضرت حجت (عج) باشد و ما باید خود را برای رسیدن به آن روز مهیا و آماده کنیم.
وی با اشاره به اینکه انتظار به معنای انفعال نبوده، بلکه از مقوله فعل است، تصریح کرد: انتظار یعنی تلاش همراه با امید و کوشش به همراه آرزو و در روایات نیز از انتظار به عنوان افضل اعمال و عبادات یاد میشود.
معاون راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور افزود: ما منتظریم، یعنی ما فعال و کنشگری آرزومند و مشتاقیم و با کسب آمادگی زمینهساز وقوع آن حادثه شیرین خواهیم بود.
وی با ذکر روایاتی از امام صادق(ع) و امیرالمومنین(ع) در باب مشکلاتی که شیعیان پیش از ظهور حضرت مهدی(عج) با آن مواجه خواهند شد، اظهار داشت: مطمئناً کار برای منتظران واقعی و کسب آمادگی برای روز ظهور بسیار سخت است.
اسماعیلی با بیان اینکه در مسیر مستقیم باید امتحانات و ابتلائات سخت را در گذر زمان بگذرانیم، خاطرنشان کرد: کسب بصیرت از راه قرآن همراه با تفسیر اهل بیت علیهم السلام، تنها راه عبور از مسائل و پیچیدگی هاست.
وی با اشاره به اینکه باید بصیرت پیدا کرد و بصیرت افزایی برای دیگران داشته باشیم، گفت: دین ما دین حکمت افزایی است و دستور رهبری معظم بر لزوم گسترش جهاد تبیین بر این مبنا است.
معاون راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به وقایع اخیر در کشور و سوء استفاده دشمنان از اعتراض مردم، تصریح کرد: امروز در جامعه سوالها و اعتراضهایی وجود دارد و بدون شک دشمن هم در حال بزرگنمایی است؛ اما ما هم دچار ایراد و نقص هستیم و باید آن را رفع کنیم.
وی تاکید کرد: اگر درد دین داریم و نمیخواهیم بین جوانان و دین فاصله بیافتد باید به آنان احترام گذاشته و نسبت به سوالات و ابهامات مردم و جوانان پاسخگو باشیم.
منبع: تسنیم