حاجی بابایی:

ایران اسلامی امروز قدرت بین‌المللی دارد

رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: ایران اسلامی امروز قدرت بین‌المللی دارد و دشمنان ایران را با سه مولفه برای خودشان یک رقیب جدی می‌دانند؛
تصویر ایران اسلامی امروز  قدرت بین‌المللی دارد

به گزارش سایت خبری پُرسون، حمیدرضا حاجی بابایی رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی در نشست خبری که مناسبت آغاز دهه فجر برگزار شد، گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران در مرکز توجهات بین‌المللی‌ است و توانسته است نقش مهمی ایفا کند، امروز دشمنان ما به دلیل ضعف با جمهوری اسلامی نمی‌جنگند، بلکه تمام افکار و ایده‌های آنها برای محدود کردن ما به دلیل استعدادی است که در ایران بزرگ وجود دارد که در یک جهش می‌تواند یکی از قطب‌های قدرتی بین المللی باشد.

وی افزود: ایران اسلامی ما امروز قدرت بین‌المللی دارد و دشمنان ایران را با سه مولفه برای خودشان یک رقیب جدی می‌دانند؛ اول ایران با هزاران سال تمدن، همچنین اسلام ناب با ۱۴۰۰ سال تمدن اسلامی و مردمی از جنس تمدن و اسلام؛ مردمی که بسیار هوشیار با ضریب هوشی بسیار بالا در لحظه‌های حساس تصمیمات مهم می‌گیرند، به همین دلیل آمریکا می‌گوید اگر به ایران فرصت بدهیم در یک جهش اقتدار بین‌المللی خودش را ارتقا می‌دهد.

منبع: فارس

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1181031

سازمان آگهی های پُرسون