حزب الله:

خامنه‌ای تنها رهبر جهان است که مقابل استبداد ایستاده است

مسئول روابط خارجی‌ حزب‌الله گفت امام خامنه‌ای تنها رهبر جهان است که مقابل استبداد ایستاده و منبع قدرت امت است.
تصویر خامنه‌ای تنها رهبر جهان است که مقابل استبداد ایستاده است

به گزارش سایت خبری پُرسون، شیخ خلیل رزق، مسئول روابط خارجی حزب الله عصر دیروز طی سخنانی درباره تحولات اخیر این کشور و نیز منطقه، به ویژه در سطح فشارها و تجاوزات دشمن آمریکایی- صهیونیستی اعلام کرد: هر کسی که می‌خواهد درباره انحصار سلاح و حاکمیت در لبنان حرف بزند، ابتدا باید با صحبت درباره توقف تجاوزات رژیم اشغالگر علیه لبنان، استقلال در تصمیم گیری کشور و وابسته نبودن به قدرت‌های خارجی شروع کند، نه با دادن هدیه و امتیاز رایگان به دشمن صهیونیستی و چشم پوشی از عنصر اصلی قدرت لبنان که همان مقاومت است.

شیخ رزق در جریان مراسم یادبود شهید شیخ علی عبدالحسن نورالدین، خبرنگار لبنانی که چند روز قبل در حمله تروریستی و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان به شهادت رسید، اظهار داشت: برخی طرف‌ها در داخل لبنان هستند که شعار حاکمیت، آزادی و استقلال سر می‌دهند اما این شعار سرشار از دروغ ریا و فریب است.

وی افزود: کسانی که ادعای حاکمیت دارند، اولین کسانی هستند که برای تبدیل شدن لبنان به گروگانی در دست آمریکا و اسرائیل تلاش می‌کنند و در بمباران، ویرانگری، کشتار و وحشی‌گری مداوم علیه مردم لبنان، با دشمن صهیونیستی همدست شده‌اند.

این مسئول حزب الله تاکید کرد: این طرف‌ها چگونه می‌توانند مواضع دشمن را اتخاذ کنند و کشور را به سمت جنگ داخلی و بی‌ثباتی سوق دهند. این طرف‌هایی که به دنبال جلب حمایت‌های خارجی هستند، چشم خود را به روی اشغال بخش‌هایی از خاک لبنان توسط رژیم اشغالگر بسته‌اند و به طور فعال برای جلوگیری از بازسازی آنچه دشمن صهیونیستی در لبنان ویران کرده است، تلاش می‌کنند و همین امر مانع اصلی بازسازی کشور است.

شیخ علی رزق گفت: از این طرف‌ها سوال می‌کنیم که شما از کدام حاکمیت حرف می‌زنید؟ از کدام استقلال؟ شما این کشور، آسمان و حریم هوایی آن را به بازیچه‌ای برای هواپیماها و حتی بدتر از آن، برای هواپیماهای آمریکایی که مجهز به موشک هستند، تبدیل کرده‌اید. واقعا شما چه کار می‌کنید؟

مقاومت هرگز تسلیم نخواهد شد

وی تاکید کرد: پیام ما به این طرف‌ها آن است که کنار بروند، زیرا تا زمانی که ما قلبی تپنده داریم و مجاهدانی داریم که جانشان را در راه کشور فدا می‌کنند، نه شما و نه آمریکا یا اسرائیل قادر نخواهید بود ما را تسلیم کنید و هیچ قدرتی در جهان نمی‌تواند کسانی را که از مکتب امام حسین علیه السلام پیروی می‌کنند، شکست دهد. مردم ما شاگردان این مکتب، یعنی مکتب مقاومت و فداکاری هستند و سرنوشت و وظیفه ما این است که پایداری کنیم و برای رسیدن به همه این اهداف به سمت جلو حرکت کنیم.

مسئول روابط خارجی حزب الله تصریح کرد: این مبارزه ممکن است فداکاری‌های بسیار بزرگ‌تری بطلبد، اما دشمن باید بفهمد با وجود همه چیزهایی که بر ما گذشته، ما همچنان صبور و استوار هستیم. خانه‌ها ویران شده، بسیاری آواره شده‌اند و مردم همه چیز خود را از دست داده‌اند، اما نشان داده‌اند، ملتی هستند که تنها به خدا توکل می‌کنند.

منبع قدرت امت اسلامی

این مسئول حزب الله در مورد تحولات منطقه‌ای و جهانی هم گفت که امروزه این فرعون و نمرود زمانه (اشاره به ترامپ) در کاخ سفید نشسته و به دنبال حکومت بر تمام جهان است و می‌بینیم که کسانی که ادعای حمایت از ارزش‌ها را دارند، جرات ندارند علیه این ظالم حرفی بزنند. این فرعون زمانه یک دزد و غارتگر است که می‌خواهد بر جهان حکومت کند و ثروت ملت‌ها را بدزد، اما چه کسی مقابل او خواهد ایستاد؟

وی در ادامه اظهار داشت: یک رهبر الهی و بزرگ وجود دارد که در مکتب پیامبر (ص) و اهل بیت او پرورش یافته و ایشان تنها کسی در این جهان است که به فرعون زمانه «نه» می‌گوید. بار دیگر هشدار می‌دهیم که دشمنان هرگز نمی‌توانند ما را مطیع کنند.

شیخ رزق تاکید کرد که کسی که مقابل این دشمنان و فرعون‌ها می‌ایستد، رهبر بزرگ ما و راهنمای ماست که ما را بر اساس این اصل درست پرورش داده است؛ یعنی امام سید علی خامنه‌ای که منبع قدرت امت اسلامی است و چه کسی جز ایشان می‌تواند به مستبدانی مانند ترامپ و امثال او نه بگوید؟

منبع: تسنیم

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1181030

سازمان آگهی های پُرسون