استاندار خراسان جنوبی:

مولدسازی در خراسان جنوبی با فرمول بومی انجام می‌شود

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر تفاوت‌های اساسی این استان با مناطق شمالی و کلان‌شهرها گفت: مولدسازی اموال مازاد در خراسان جنوبی باید بر اساس واقعیت‌های محلی و نه با فرمول‌های سایر استان‌ها انجام شود. وی استفاده هدفمند از این اموال را راهکاری مؤثر برای تأمین منابع توسعه‌ای استان دانست.
تصویر مولدسازی در خراسان جنوبی با فرمول بومی انجام می‌شود

به گزارش سایت خبری پُرسون، سید محمدرضا هاشمی سه‌شنبه شب در کارگروه مولد سازی استان با اشاره به تفاوت‌های عمده خراسان جنوبی با استان‌های شمالی و برخی کلان‌شهرها در زمینه ارزش اموال مازاد، گفت: نباید فرمول‌ها و انتظارات در بحث مولدسازی اموال در خراسان جنوبی با استان‌هایی مانند شمال کشور مقایسه شود.

به گفته وی؛راهکار ما برای اموال مازاد باید واقع‌بینانه و بر اساس شرایط محلی باشد.

وی با بیان اینکه اموال مازاد باید تبدیل به احسن شود، اظهار داشت: حتی می‌توان از این اموال برای تسویه بدهی‌های دستگاه‌ها استفاده کرد.

استاندار در بخش دیگری از سخنانش به ضرورت تعامل دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات اشاره کرد و گفت: باید با توافق بین دستگاه‌ها، راه‌حل‌هایی مانند تهاتر اموال یا واگذاری پیدا کنیم.

هاشمی استفاده از اموال مازاد برای اهداف توسعه ای مانند شهر خلاق، پارک علم و فناوری یا در اختیار قرار دادن به اداراتی که با کمبود فضا مواجه هستند را راهکاری مناسب دانست و تصریح کرد: گاهی ترمیم و به‌روزرسانی یک ساختمان موجود، به صرفه‌تر از ساخت یک بنای جدید برای هدفی مشخص است.

وی تأکید کرد: مهم این است که همه داشته‌هایمان را به نحو شایسته، یا برای استفاده دیگر حوزه‌ها یا با قیمت مناسب و از طریق مزایده به فروش برسانیم تا تبدیل به سرمایه‌ای برای توسعه استان شود.

منبع: مهر

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1160665

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پُرسون