به گزارش سایت خبری پُرسون، عنوان تازه ترین فیلم محمد حسین مهدویان است که راهی فجر چهل و چهارم شده است.
"نیم شب" اولین فیلم و اولین روایت ساخته شده در سینمای ایران با موضوع جنگ ١٢ روزه و تجاوز اسرائیل به خاک ایران و با محوریت شهر تهران در دل جنگ است. و این فیلم سومین همکارى مهدویان با حبیب والى نژاد بعد از مستند "آخرین روزهاى زمستان" و "ایستاده در غبار" در قامت تهیه کننده محسوب می شود.
تازه ترین فیلم محمد حسین مهدویان بعد از پنج سال دوری از سینما؛ روایتگر قصه واقعى در حوالى خیابان یوسف آباد تهران است و نویسندگی این قصه ملتهب بر عهده مهدی یزدانی خرم و اعظم بهروز بر اساس طرحى از یاسر انتظامى بوده است.
بازیگران این فیلم از چهره های کمتر شناخته شده در حوزه سینما هستند و "احسان منصورى" بازیگر تازه نفس سینماى ایران یکی از نقش های کلیدی و مهم را در این فیلم ایفا می کند.
این فیلم با حمایت "موسسه تصویر شهر" تولیده شده و نخستین اکران این اثر در جشنواره فیلم فجر خواهد بود.
مهدویان که اثر "شیشلیک" او هنوز در انتظار اکران است، سه سیمرغ بلورین و چهار نامزدی در ادوار مختلف جشنواره فیلم فجر را درارتباط با کارگردانی، بهترین فیلم و بهترین فیلمنامه برای فیلمهای "ایستاده در غبار"، ماجرای "نیمروز" و "درخت گردو" را در کارنامه دارد.
منبع: تسنیم