شاگردان مجیدی با پیروزی پرگل صعود کردند

تیم فوتبال شباب الاهلی با درخشش سعید عزت‌اللهی و گلزنی ماتئوسائو و یحیی الغسانی، موفق شد خارج از خانه، چهار بر صفر مقابل البطائح به پیروزی برسد و ضمن کسب رتبه سوم جدول لیگ برتر امارات، فاصله خود با صدرنشین را به چهار امتیاز کاهش دهد.
تصویر شاگردان مجیدی با پیروزی پرگل صعود کردند

به گزارش سایت خبری پُرسون، در ادامه رقابت‌های هفته دوازدهم و آغازین دور برگشت لیگ برتر امارات، تیم فوتبال شباب الاهلی که سعید عزت‌اللهی را در ترکیب و خط میانی و مرصاد سیفی و سردار آزمون را به دلیل مصدومیت دور از لیست داشت، از ساعت 19:15 امشب (به وقت ایران) در ورزشگاه خالد بن محمد به مصاف البطائح قعرنشین رفت.

تماشاگران البطائح که علی‌رغم جایگاه نامطلوب تیم‌شان حمایت خوبی از شاگردان فرهاد مجیدی داشتند، در دقیقه 7 غافلگیر شدند و حرکت یحیی الغسانی و ضربه محکم او پس از دفع ناقص گلر را ماتئوسائو روی خط دروازه تبدیل به گل کرد.

لحظاتی بعد سعود خلیل می‌توانست به راحتی گل تساوی شاگردان مجیدی را در موقعیت عالی و چارچوبِ بدون دروازه‌بان به ثمر رساند، اما مدافع شباب الاهلی توپ را از روی خط بیرون کشید تا نتیجه یک بر صفر بماند و در دقیقه 27 هم یاران عزت‌اللهی روی یک ضدحمله سریع دیگر و بازهم اشتباه فاحش در خط دفاعی البطائح و گلر این تیم، با ضربه چیپ ماتئوسائو به گل دوم دست پیدا کردند.

حملات شباب الاهلی پس از این دو گل بازهم ادامه داشت و در دقیقه 38 روی ارسال از جناح چپ و بازهم اشتباه عجیب در دفع توپ در محوطه 6 قدم توسط مدافع البطائح، موقعیت عالی برای قهرمان فصل قبل لیگ امارات ایجاد کرد تا فدریکو کارتابیا با شوت والی گل سوم را بزند.

یحیی الغسانی که روی دو گل تیمش در نیمه نخست نقش داشت، در دقیقه 57 ارسال ماتئوس هنریکه از سمت راست زمین را کنترل کرد و پس از سر توپ، از زاویه بسته گل چهارم را به ثمر رساند تا کار شاگردان فرهاد مجیدی تمام شود و امیدهایشان برای کسب امتیاز را به طور کامل از دست بدهند.

شباب الاهلی در حضور 85 دقیقه‌ای و عملکرد موثر عزت‌اللهی موفق به کسب پیروزی چهار بر صفر خارج از خانه مقابل البطائح شد تا 23 امتیازی شود و ضمن صعود به رتبه سوم جدول لیگ برتر امارات، فاصله خود با العین صدرنشین که یک بازی بیشتر از آنها انجام داده، به چهار امتیاز کاهش بدهد و شاگردان فرهاد مجیدی نیز با 6 امتیاز و تفاضل گل منفی 11 قعرنشین ماندند.

منبع: ورزش سه

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1139565

سازمان آگهی های پُرسون