غروبِ بی‌بازگشت؛ جوانی که از لاین BRT دیگر به خانه نرسید

حادثه تلخ زمین‌خوردگی یک موتورسیکلت در لاین ویژه BRT اصفهان، عصر یکشنبه جان مردی ۳۰ ساله را گرفت؛ حادثه‌ای که بار دیگر زنگ خطر بی‌توجهی به اصول ایمنی را به صدا درآورد.
تصویر غروبِ بی‌بازگشت؛ جوانی که از لاین BRT دیگر به خانه نرسید

به گزارش سایت خبری پُرسون، از اصفهان؛ در پی وقوع حادثه‌ای تلخ در لاین ویژه اتوبوس‌های تندرو (BRT) اصفهان، راکب یک دستگاه موتورسیکلت عصر یکشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ جان خود را از دست داد.

مجتبی دهقانی، سخنگوی و رئیس اداره ارتباطات و امور بین‌الملل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان، با اعلام جزئیات این حادثه اظهار کرد: در ساعت ۱۸:۰۱، گزارش وقوع تصادف و زمین‌خوردگی یک دستگاه موتورسیکلت در لاین BRT واقع در بلوار ارتش، مسیر پل حسین‌آباد به سمت چهارراه ارتش، به سامانه ۱۲۵ اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش، نیروهای عملیاتی آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند، اما متأسفانه بررسی‌ها نشان داد راکب موتورسیکلت پس از زمین‌خوردگی، به دلیل گیر کردن سر میان نرده‌های حاشیه مسیر و عدم استفاده از کلاه ایمنی، دچار حادثه‌ای مرگبار شده است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی اصفهان با اشاره به تأیید فوت این فرد گفت: راکب که مردی حدوداً ۳۰ ساله بود، پیش از رسیدن نیروهای امدادی جان خود را از دست داده و فوت وی توسط عوامل اورژانس حاضر در محل تأیید شد.

دهقانی در پایان با ابراز تأسف عمیق از وقوع این حادثه تأکید کرد: «رعایت اصول ایمنی، به‌ویژه استفاده از کلاه ایمنی استاندارد، می‌تواند از بروز بسیاری از حوادث تلخ جلوگیری کند. امیدواریم این اتفاقات، هشداری جدی برای همه موتورسواران باشد.

منبع: سازملن آتش‌نشانی اصفهان

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1139302

سازمان آگهی های پُرسون