۳.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۵

رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد که در بودجه سال ۱۴۰۵، ۳.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای دارو و تجهیزات پزشکی در نظر گرفته شده و فعلاً بحث حذف این ارز مطرح نیست.
تصویر ۳.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۵

به گزارش سایت خبری پُرسون، مهدی پیرصالحی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره اخباری مبنی بر حذف ارز ترجیحی در بودجه 1405 اظهار کرد: در بودجه 1405 مبحث حذف ارز ترجیحی دارو و تجهیزات پزشکی فعلاً مطرح نشده است. با توجه به منابعی که برای «دارویار» و تجهیزات پزشکی اختصاص داده شده و با توجه به تجربه امسال، فعلاً تخصیص ارز دارو بر محور ارز 28500 تومانی است. اگر تغییری در زمینه نوع ارز تخصیصی ایجاد شود، باید از منابع دیگری که در بودجه پیش‌بینی شده، جبران لازم برای سازمان‌های بیمه‌گر و بیماران انجام شود اما در حال حاضر بحث حذف ارز ترجیحی مطرح نیست.

وی افزود: در خصوص میزان منابع نیز، 3.5 میلیارد دلار برای ارز ترجیحی در نظر گرفته شده است و 2 میلیارد دلار ارز توافقی در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان غذا و دارو در پاسخ به این سؤال که آیا بودجه دارویار (بودجه اختلاف نرخ ارز 4200 و 28500 تومانی) در سال آینده از نظر شما مناسب است؟ تصریح کرد: بودجه دارویار که 85 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده از نظر ما برای سال آینده کافی نیست. در حال حاضر نیز در حال پیگیری هستیم که اگر امکان‌پذیر باشد، اصلاحات لازم در این بخش انجام شود.

منبع: تسنیم

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1139105

سازمان آگهی های پُرسون