پلمب ۷ واحد صنفی متخلف در مشهد در آستانه شب یلدا/ جزئیات

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد از برخورد قاطع با متخلفان صنفی در آستانه شب یلدا خبر داد و گفت: در جریان اجرای طرح‌های نظارتی، هفت واحد صنفی به دلیل گران‌فروشی و تخلفات صنفی پلمب شدند.
تصویر پلمب ۷ واحد صنفی متخلف در مشهد در آستانه شب یلدا/ جزئیات

به گزارش سایت خبری پُرسون،محسن صیادی، مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد، روز دوشنبه از تشدید نظارت‌ها بر بازار در آستانه شب یلدا خبر داد و اظهار کرد: در یک هفته منتهی به شب یلدا، با هدف کنترل بازار و پیشگیری از تخلفات صنفی، گشت‌های مشترک بازرسان این مدیریت با همکاری رؤسای شعب سیار تعزیرات حکومتی در سطح شهر مشهد برگزار شد.

وی افزود: در جریان این بازرسی‌ها، هفت واحد صنفی فعال در حوزه‌های آجیل و خشکبار، میوه و شیرینی‌فروشی به دلیل تخلفات صنفی و پس از تشکیل پرونده، با دستور تعزیرات حکومتی پلمب شدند.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد با اشاره به حجم تخلفات ثبت‌شده گفت: در همین بازه زمانی، ۴۱ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در سه حوزه یادشده تشکیل شده است.

صیادی عمده تخلفات این واحدها را گران‌فروشی، عدم درج قیمت و بی‌توجهی به قوانین و مقررات نظام صنفی عنوان کرد و تأکید کرد: نظارت‌ها به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت و با هرگونه تخلف در بازار، به‌ویژه در مناسبت‌هایی که تقاضای مردم افزایش می‌یابد، برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

منبع: شرق

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1117975

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پُرسون