امیر دریادار ایرانی:

دشمن در القای انزوای ایران ناکام مانده است

فرمانده نیروی دریایی ارتش از اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ این نیرو به مأموریت‌های برون‌مرزی خبر داد و گفت: این ناوگروه‌ها هم‌اکنون در مسیر آفریقای جنوبی قرار دارند و بخشی از مأموریت آن‌ها، اسکورت کشتی‌های تجاری و حضور در رزمایش مشترک بریکس در راستای تقویت دیپلماسی دفاعی و دریایی جمهوری اسلامی ایران است.
تصویر دشمن در القای انزوای ایران ناکام مانده است

به گزارش سایت خبری پُرسون، امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، شامگاه گذشته در گردهمایی روحانیون آجا مقیم مرکز که به میزبانی نیروی دریایی ارتش برگزار شد، با اشاره به تداوم حضور فعال و مؤثر این نیرو در آب‌های آزاد، از اعزام ناوگروه‌های جدید ارتش به مأموریت‌های فرامنطقه‌ای خبر داد.

وی اظهار کرد: به لطف خداوند متعال و با برکت خون شهدا، ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ نیروی دریایی ارتش عازم مأموریت شده‌اند و در حال حاضر در مسیر آفریقای جنوبی قرار دارند. این مأموریت‌ها در راستای تأمین امنیت دریایی، حفاظت از منافع ملی و اجرای مأموریت‌های بین‌المللی تعریف شده است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به جزئیات این مأموریت‌ها افزود: یکی از این ناوگروه‌ها مأموریت اسکورت کشتی‌های تجاری جمهوری اسلامی ایران را بر عهده دارد و ناوگروه ۱۰۳ نیز با هدف اجرای فرامین فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی) و تقویت دیپلماسی دفاعی و دریایی کشور، در رزمایش مشترک بریکس شرکت خواهد کرد.

امیر دریادار ایرانی با تأکید بر تثبیت جایگاه جمهوری اسلامی ایران در عرصه دریایی تصریح کرد: امروز نیروی دریایی ارتش با اتکا به توان داخلی، بهره‌گیری از تجربیات عملیاتی فرامنطقه‌ای و حضور مستمر در آب‌های آزاد، به یکی از بازیگران اثرگذار در تأمین امنیت دریایی در منطقه و حتی فراتر از آن تبدیل شده است.

وی با اشاره به تلاش‌های رسانه‌ای دشمن برای القای انزوای ایران گفت: دشمن در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و رسانه‌ای به دنبال تضعیف جمهوری اسلامی ایران است، اما این توطئه‌ها همانند گذشته محکوم به شکست هستند و دشمن هرگز به اهداف خود نخواهد رسید.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در ادامه با اشاره به بازتاب مأموریت‌های خارجی نیروهای مسلح کشور افزود: بسیاری از فرماندهان نظامی سایر کشورها به جایگاه مؤثر رهبری جمهوری اسلامی ایران اذعان دارند و حتی سخنان معظم‌له را در سطوح عالی نظامی خود مورد تحلیل و بررسی قرار می‌دهند که این موضوع نشان‌دهنده عمق نفوذ و اثرگذاری جمهوری اسلامی ایران در معادلات منطقه‌ای و جهانی است.

وی با تأکید بر ضرورت انتقال این واقعیات به بدنه نیروها، به‌ویژه جوانان در مراکز آموزشی و یگان‌ها، خاطرنشان کرد: امروز جایگاه جمهوری اسلامی ایران به‌گونه‌ای است که دشمنان علیرغم همه تبلیغات منفی، ناچار به اعتراف به قدرت و اثرگذاری آن هستند.

امیر دریادار ایرانی در پایان با قدردانی از تلاش‌های کارکنان و مسئولان عقیدتی ـ سیاسی ارتش گفت: همه ما سرباز این کشور و انقلاب هستیم و موفقیت‌های امروز نیروی دریایی ارتش، از جمله مأموریت افتخارآمیز ناوگروه ۸۶ و ناوشکن سهند، حاصل همدلی، ایمان، تلاش جهادی و تبعیت از ولایت فقیه است.

منبع: ایلنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1117875

سازمان آگهی های پُرسون