به گزارش سایت خبری پُرسون، از اصفهان؛ مجتبی دهقانی، سخنگو و رئیس اداره ارتباطات سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان، از وقوع یک حادثه آتشسوزی جدی در شب گذشته خبر داد.
جزئیات حادثه: ساعت ۲۱:۱۵ روز شنبه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۴، در پی تماس فوری شهروندان با سامانه ۱۲۵ مبنی بر خروج دود و شعله از یک کارگاه نقاشی و تعمیرات خودرو، ستاد فرماندهی بلافاصله اکیپهای عملیاتی ایستگاههای ۲۲، ۱۰ و ۲۶ را به محل حادثه در گاراژ خیابان امامرضا اعزام کرد.
عملیات مهار: آتشنشانان اعزامی با حضور در محل، با حجم انبوهی از آتش مواجه شدند که به دلیل وجود مواد اشتعالزا در کارگاه نقاشی، بیم سرایت آن به سایر بخشهای گاراژ میرفت. با این حال، امدادگران با سرعت عمل و هوشیاری کامل، موفق شدند حریق را در همان نقطه آغازین مهار و اطفاء کنند.
سخنگوی سازمان آتشنشانی اصفهان در پایان خاطرنشان کرد: «خوشبختانه این حادثه هیچگونه تلفات جانی و مصدومیت در پی نداشت و علت وقوع این حریق توسط کارشناسان مربوطه در دست بررسی است.
منبع: آتشنشانان اصفهان