اوسمار به‌دنبال تغییر بزرگ در کادر فنی:

تصمیم نهایی برای سیدجلال چه می‌شود؟

اوسمار ویرا پس از درخواست جدایی مایکل اوینینگ، حالا خواهان بازگشت سیدجلال حسینی به کادر فنی پرسپولیس شده اما مدیریت باشگاه با این تصمیم چندان همراه نیست و تأکید دارد هر تغییری باید با نظر باشگاه انجام شود.
تصویر تصمیم نهایی برای سیدجلال چه می‌شود؟

به گزارش سایت خبری پُرسون، اوسمار ویرا، سرمربی پرسپولیس، که مدتی پیش خواستار جدایی مایکل اوینینگ مربی آلمانی تیم شده بود، اکنون درخواست تازه‌ای را مطرح کرده است. او این‌بار اضافه شدن سیدجلال حسینی، کاپیتان سابق سرخ‌ها، را به کادر فنی خود خواسته و قصد دارد او را جایگزین امیرحسین پیروانی کند.

براساس گزارش روزنامه فرهیختگان، مدیران باشگاه پرسپولیس چندان موافق این درخواست نیستند. از نگاه مدیران، ورود هر مربی ایرانی جدید باید با هماهنگی و تأیید باشگاه صورت بگیرد و این موضوع تنها به نظر سرمربی وابسته نیست.

در حالی که اوسمار اصرار دارد سیدجلال می‌تواند به بهبود شرایط فنی و روحی تیم کمک کند، اما فضای درونی باشگاه نشان می‌دهد هنوز تصمیم قطعی برای این تغییر گرفته نشده است. اکنون باید دید در روزهای آینده مدیریت باشگاه به خواسته سرمربی تن می‌دهد یا بازگشت سیدجلال به پرسپولیس باز هم با تأخیر همراه خواهد شد.

منبع: خبر ورزشی

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1116405

سازمان آگهی های پُرسون