به گزارش سایت خبری پُرسون، از گیلان؛ جلسه ستاد پشتیبانی و هماهنگی این یادواره به ریاست محمدمهدی مظفری فرماندار املش و با حضور سرهنگ حسین امیدخواه فرمانده انتظامی شهرستان، مجید قاسمپور درویشی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، بخشداران مرکزی و رانکوه و دیگر اعضای ستاد در دفتر فرماندار برگزار شد.
فرماندار املش در این نشست ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدا، بهویژه شهدای فرماندهی انتظامی، اظهار کرد: سعادت حضور و برگزاری یادواره شهدای والامقام انتظامی شرق گیلان، هدیهای معنوی از سوی شهداست که نصیب ما شده است.
نماینده عالی دولت در شهرستان با تأکید بر اینکه شهدا قهرمانان بیادعا و وارستهای بودند که در سکوت و گمنامی از امنیت و آرامش مردم صیانت کردند، افزود: شهدای نیروی انتظامی نماد اقتدار و صلابت ایران یکپارچه اسلامی هستند و با فداکاری خود در خط مقدم مبارزه با جرائم، اشرار، قاچاقچیان و برهمزنندگان نظم عمومی ایستادند.
مظفری در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدای اخیر املشی فراجا، شهید میثم علیخواه و شهید حسن بابانیا و دیگر شهدای انتظامی شهرستان، اعلام کرد: به یاری خداوند، روز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ شهرستان املش افتخار میزبانی یادواره شهدای والامقام انتظامی شرق گیلان را خواهد داشت.
گفتنی است املش در این مراسم میزبان خانوادههای معظم شهدا و مهمانانی از شهرستانهای آستانه اشرفیه، سیاهکل، لاهیجان، لنگرود و رودسر خواهد بود.
منبع: فرمانداری املش